wat betekend je geboortedatum-zensitivity-online magazine-spiritualiteit-numerologie betekenis in de numerologie

Als het op numerologie aankomt, zijn er een aantal belangrijke getallen die in je horoscoop een rol spelen. Natuurlijk, sommige zijn belangrijker dan andere, maar over het algemeen hebben ze allemaal hun eigen betekenis. Weet je al wat meer over je numerologische gegevens? Als je dat nog niet hebt gedaan, dan is het tijd om dat te doen als je jezelf echt beter wilt leren kennen.

Hieronder bespreken we de 5 tips over de numerologie getallen.

Je Levenspad Nummer

Met dit getal kan je zien welk pad je in je leven aflegt. Het is uniek voor jou en helpt je de dingen te zien zoals ze zijn. Mijn Levenspad Nummer is bijvoorbeeld 9, wat betekent dat ik erg intuïtief en betrokken ben.

Ik ben iemand die de neiging heeft om meer aan anderen te geven dan ik zou moeten en als het gaat om mijn leven als geheel laat het zien dat ik een goede maatschappelijk werker zou zijn of iets dergelijks.

Om jouw Levenspadnummer uit te rekenen, neem je gewoon je geboortedatum en herleid je die tot de numerieke waarde. Bijvoorbeeld, als je geboren bent op 5 juli 1989, zou je eerst de afzonderlijke waarden van de dag, maand en jaar bepalen: Juli is de zevende maand, dus het getal is zeven. Je geboortedag is, uiteraard, vijf.

Tenslotte kan je je geboortedatum reduceren tot één enkel getal door de cijfers op te tellen (1+9+8+9 = 27) en dan de cijfers van die uitkomst bij elkaar op te tellen (2+7 = 9). Je hebt nu dus drie getallen die je bij elkaar moet optellen (7+5+9 = 22) en nog een getal dat je moet terugbrengen tot een enkel getal (2+2 = 4).

Afhankelijk van je geboortedatum kan het zijn dat je na deze stap nog een getal met twee cijfers overhoudt – blijf gewoon herleiden tot je een getal met één cijfer overhoudt. In dit voorbeeld is vier je levenspad getal.

Ook interessant om te lezen: Wat je moet weten over astrologie en horoscoop

Jouw expressie nummer

Dit getal is ook heel belangrijk voor iedereen. Het laat zien hoe we onszelf tot uitdrukking brengen. Het toont de dingen waar je echt goed in bent en waar je talenten liggen.

Je zielekracht nummer

Een nummer dat ook bekend staat als het Hartenverlangen nummer en laat zien wie je van binnen bent. Als er binnenin je iets gaande is, zal dit getal dat op een bepaald vlak duidelijk maken.

Jouw Persoonlijkheidsgetal

Hoewel het misschien niet veel lijkt, is dit getal het getal dat de meest dominante aspecten van jou als persoon ontrafelt. Het laat zien hoe de wereld om je heen je ziet en wat je je misschien niet zo vaak over jezelf bewust bent.

Ik weet dat het misschien vaag klinkt, maar hoe meer je je erin verdiept, hoe meer het zal betekenen.

Je Geboorte Nummer

Je Geboorte Nummer is iets heel speciaals. Het laat zien waar het voor jou op uit kan lopen. Als je een bepaalde kant opgaat met bepaalde zaken, zal het dat meer aan het licht brengen dan je zou verwachten.

Als je nieuwsgierig bent waarom je leven zo loopt, is dit het getal iets om serieus te nemen.

Kijk hier wat jouw datum te zeggen heeft.

Als je meer wilt leren over numerologie en hoe de getallen je omschrijven dan raad ik je het onderstaande boek aan.

De magie van je geboortedag - boek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *