volle maan reading november 2022-maansdverduistering

Er staat ons iets bijzonders te gebeuren de komende volle maan…. Onze volle maan gaan we zien op 8 november, maar dat niet alleen er is ook een maansverduistering! Helaas is deze maansverduistering overdag, met de volledige volle maan zo op het middaguur en kunnen we er helaas niet van genieten.

Neemt niet weg dat de maansverduistering wel 86 minuten duurt, en het mooie zou zijn als je daar zo op het midden van de dag (de maansverduistering is om 12:02) bewust bij stil kan staan.

Maansverduistering

Door deze maansverduistering is er ook een rode gloed over de maan, en niet voor niets wordt deze volle maan ook wel bloedmaan genoemd. Daarnaast is deze volle maan te zien in het teken van Stier. De combinatie van de twee zorgt ervoor dat er een hoop gaande is voor ons, maar vooral gericht op ons doorzettingsvermogen en de fysieke wereld. Door de verduistering kan er verwarrende energie zijn op deze dag, en met de kaarten bereiden we ons voor hoe we de energie van het doorzetten zo min mogelijk in de war laten schoppen.

Volle maan reading

De tarotlegging van deze maand november is er eentje waarbij we twee kanten bekijken waar de Stier energie naar toe wil.  De Stier energie deze volle maan is er eentje van om je heen onderzoeken, waarnemen, maar wel alles op zo’n manier bekijken dat je weet wat je ziet.

In de kaarten zie ik dat er een belangrijke stroom aan spirituele energie de boventoon gaat voeren bij de komende volle maan. In de bovenste rij hebben we namelijk drie grote arcanum kaarten liggen die zelfs voor hun doen een sterke invloed hebben.

Allereerst hebben we de Wereld, die verteld over het einde van een cyclus. Heb jij iets achter te laten? Dan is dit het moment. Maar doe het dansend en ga mee in de flow van dit achterlaten. De dame op de kaart vraagt je om alles wat je nodig hebt in jezelf bijeen te brengen en een gevoel van voltooiing op te roepen.

Daarnaast hebben we het Laatste Oordeel. Het is tijd om na wat gerommel en proberen met waar je mee bezig bent echt wakker te worden. Wat heb je nodig om verder te komen? Kun je je kind-fase achterlaten na het afsluiten bij de Wereld? Het is tijd om volwassen te worden en te doen. Echt als een compleet individu beslissingen te nemen.

Want dat leidt vervolgens tot Transformatie bij de Dood. Laten we dat vooral op een aardse manier bekijken, vanwege de energie van de Stier. Welke aardse zaken ga je loslaten? Dingen die je tegenhouden? Alleen door de lijntjes door te snijden krijg je verandering.

In de onderste helft hebben we alleen maar kleine arcanum kaarten.

Welke gedachten worden gestolen of glippen maar telkens weg terwijl je weet dat je het moet onthouden? De zwaarden zeven is als een dief in de nacht, en zorgt er voor dat je maar niet verder komt met je ideeën. Ga daar nou eens goed voor zitten

Want ook de zwaarden twee wijst op die gedachten. Ga bij jezelf de verwarring te lijf. De twee zwaarden die de dame vasthoudt zijn gelijk. Trek maar die blinddoek van je gezicht af, je zult het zien. Stop met twijfelen over je eigen gedachten.

En de Keizer? Die wil alleen maar dat alles dat je aan het bedenken bent vorm krijgt, geboren wordt en is. Laat nou eens uit je handen komen wat je hebt bedacht. Maak het fysiek.

Wat ik in deze vollemaan reading zie is een hele grote draai als het gaat om je spirituele proces. Maar die draai is alleen te behalen als je zelf het heft in handen neemt volgens de kaarten. Sluit de fase waarin je nu zit af. Haal nu eens je kop uit het zand. En beslis wat je los wil laten.

In de meer fysieke wereld zien we dat je verward bent, maar dat je je niet gek moet laten maken door je gedachten omdat ze eigenlijk op het hetzelfde wijzen. Luister er goed naar. Die Keizer wil namelijk heel graag dat je gaat manifesteren. Laat dat je intentie zijn deze volle maan.

Deze tarot volle maan reading is gedaan door Barbara Karnekamp; vrouw, moeder, heks, biologie juf en tarotnerd. Ze wordt warm van Indie tarot decks en zoute drop. En stiekem, want haar grootste passie is de tarot, legt ze ook af en toe de Lenormand of orakel kaarten. Ze is docent en coach in hart en nieren, en past dit ook toe op haar eigen stekje Lucet in Aurora Tarot, waar ze tarot trainingen, workshops en readings geeft. Je kunt haar tarotmijmeringen dagelijks terugvinden op Instagram: Lucet.in.Aurora.tarot

Volle maan meditatie

Morgen 8 november om 21:00 uur is er een live volle maan meditatie gegeven door Michael Pilarczyk. Doe mee met de volle maan meditatie door morgen hier terug te komen.

volle maan meditatie van Michael Pilarczyk

Vind je deze pagina interessant? Vergeet dit bericht niet te liken of te pinnen op Pinterest! Of op facebook en twitter te delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *