Dana Orens heeft gewerkt als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk, maar heeft ontslag genomen vanwege de druk tot vaccineren. Haar eigen zoon heeft vaccinschade opgelopen vandaar dat ze extra voorzichtig is met vaccinaties.

Interview met verpleegkundige Dana over haar ontslagkeuze


Ramon: Beste Dana, je hebt sinds kort gewerkt als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk, maar ontslag genomen vanwege de druk om je te laten vaccineren met het coronavaccin. Mocht je je baan niet meer behouden als je je niet liet vaccineren?
Dana: “Toen ik in november 2020 ging solliciteren heb ik in mijn gesprek vernoemt dat mijn zoon vaccinatieschade had met handicap tot gevolg. Ze wisten hoe ik tegenover vaccinaties stond. En toch hebben ze mij aangenomen. 

Al snel voelde ik aan dat mijn visie niet hun visie was. Net op het moment dat ik er mocht beginnen paste ik ook mijn profielfoto aan op facebook. Mijn foto met daarop de tekst, “ik vaccineer niet!” Patiënten hebben de artsen hierover aangesproken en ik kon mij gaan verantwoorden bij de artsen. 
Diezelfde avond kreeg ik ook nog eens een mail waar zwart op wit stond dat ze mij hadden aangesproken met de vraag dit te verwijderen en dat ik geen link mocht hebben met de praktijk. 

Verschillende keren ben ik bij de artsen geroepen met de vraag tot vaccineren. Ik bleef weigeren en heb ontslag genomen. Volgens mijn ex collega’s die er nog werken en ook nog niet gevaccineerd zijn zouden de artsen op papier willen dat ze hun personeel verschillende keren de kans hebben aangeboden tot vaccineren maar ze dit steevast weigeren. Zo staan de artsen sterk wanneer het tot verplicht vaccineren overgaat.”
Vraag: In verschillende landen zie je dat vele zorgmedewerkers zijn ontslagen vanwege het weigeren van het coronavaccin. De druk op de reguliere zorg en tweedeling in de samenleving  lijkt daardoor nog groter te worden?  Ervaar jij dit zo?

Dana: “Ik heb niet in een ziekenhuis als verpleegkundige gewerkt, misschien dat dat daar meer te voelen is. In de huisartsenpraktijk waar ik werkte waren we maar met 3 verpleegkundigen waaronder ik en nog een collega die niet gevaccineerd is. De andere collega heeft nooit een verdeeldheid laten voelen. En respect getoond voor onze keuze. En andersom.”


Ramon: Nu je ontslag hebt genomen, heb je al enig idee wat je de komende tijd wil gaan doen?

Dana: “Ik ben nu in een broodjeszaak aan het werken. Ik verdien nu wel 500€ per maand minder en fysiek zwaar werken met mijn fibromyalgie. Maar dat is mijn keuze geweest, ik laat mijn werkgever niet over mijn lichaam beslissen! Ze hebben geen respect getoond voor mijn weloverwogen keuze om niet te vaccineren door de vaccinatieschade van mijn zoon. Dus waarom zou ik mij dan voor hun laten prikken?? We doen het nu met financieel veel minder per maand. Maar  gezondheid gaat boven alles. Ik moet er voor mijn gehandicapte zoon zijn. Stel dat ik mij laat prikken en er gebeurt iets met mij door het vaccin, wie gaat er dan voor mijn zoon zorgen? Denk niet dat die artsen dan in mijn plaats komen doen.”


Ramon: Je hebt een duidelijke keuze gemaakt om je niet te laten vaccineren. Dit mede omdat je eigen kind vaccinbeschadigd is geraakt na de BMR vaccinatie. Heb je nog een advies voor mensen die twijfelen om zich te laten vaccineren, en die zich onder druk gezet voelen in deze tijd?

Dana: “Als jonge moeder heb ik gewoon klakkeloos het consultatiebureau gevolgd, omdat ik ervan uitging dat deze instantie het allemaal wel wist, wat goed en slecht zou zijn voor mijn baby. 
Ik zou zeggen, mama’s en papa’s, informeer u via verschillende platformen en artsen. Niet klakkeloos een arts of instantie geloven en volgen. Raadpleeg tweede opinies. Lees artikels en boeken en informeer uzelf en stel kritische vragen over het vaccin. 


Is het wel nodig? Want vele kindervaccins die nu nog gezet worden zijn gebaseerd op jaren geleden toen er slechte hygiëne heerste en de wetenschap niet zover stond als nu! We hebben ook nog een immuunsysteem wat vergeten wordt!
Het mRNA vaccin nu is gentherapie met schadelijke gevolgen voor het lichaam binnen nu en langere termijn. Het is toch niet logisch dat er in amper negen maanden tijd niet één vaccin ontwikkeld geraakt maar we ineens keuze hebben in vier soorten? Dat feit alleen al zou voor vraag moeten zorgen? 

Ik heb zoveel patiënten gehad of waarvoor ik een consult bij een arts moest vastleggen die sukkelen met hun gezondheid na hun vaccin of er letterlijk strontziek van zijn. 
Of evenzeer dubbel geprikt en nog in het ziekenhuis terecht komen en zelfs is er ook iemand gestorven. En dan moest ik met pijn in het hart aanhoren dat de arts zei… “dat is niet van het vaccin mevrouw, dit is toeval!” Ik kon wel schreeuwen op dat moment zo boos was ik.”

Ik heb mijn zoon bij dokter Gaublomme laten ontstoren. Hij heeft de vaccinatieschade van mijn zoon ook erkent. Helaas is de schade onomkeerbaar. Ik ben hem wel eeuwig dankbaar. Hij heeft ook moeten stoppen met zijn praktijk, en is geschorst door de orde van geneesheren voor 3 jaar!” 

https://youtu.be/SvD89S0VmwI


Video van de zoon van Dana die vaccinschade heeft opgelopen.

Ramon Walter

Vind je deze post interessant? Vergeet dit bericht niet te liken of te pinnen op Pinterest! Of op facebook en twitter te delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *