verbinden met jezelf

Verbinden met jezelf hoe doe je dat
vrij simpel maar o zo lastig

Allereerst wil ik jullie geen les lezen, maar jullie helpen.

Ik merk namelijk dat er erg gefixeerd wordt op bepaalde energieën zoals draken energieën, pleidianen energieën en mogelijk ook de Hators en wat dan ook. Waar je voor mag waken is dat er in de matrix ook een ‘spirituele-matrix’ en ‘vals licht’, is waar mensen verbonden aan zijn en of kunnen worden. Blijf altijd bij je eigen intuïtie en Hart, ga daar elke keer er naar terug. Engelen, gidsen en energieën zijn er om je te helpen maar vergeet niet dat je altijd vanuit de Bron verbonden bent met je Hart. Leg die verbinding eerst, vanuit daar werk je, en vanuit nergens anders. Elke keer ga je terug naar de Bron, ook als je even enthousiast bent, zodat je op je frequentie blijft bij God, Boedha, Christus, je eigen Hart.

Het Universum zit van binnen, en dat zijn geen woorden, nee, dit is echt zo. We zijn allemaal de Bron, jij ook, dus laten we onszelf verbinden met de Aarde en jouw Lichaam. Heel belangrijk om te weten is dat je lichaam geen voertuig is die je ‘van A naar B’ brengt. Je Lichaam is net zo belangrijk om contact mee te hebben als de Bron. Het praat tegen je, geeft signalen aan je, etc…

Leer met je lichaam samen te werken, luister ernaar, het praat tegen je! Aanbid je lichaam! Je Lichaam is namelijk ook de Bron, het een kan niet zonder het andere, we zijn een Eenheid Samen.

Dus jezelf met de hulpbronnen zoals Engelen, Hators, etc verbinden is heel simpel maar voor mij ook best lastig in taal uit te leggen. Hieronder toch wat ik er over wil delen:

Ga alleen op een rustige plek zitten, ga dan naar binnen, dus echt naar binnen en zoek jezelf. Zoek de Bron in jou, maak contact met de Aarde, echt contact. Leg vanuit je Hart contact met de Bron. En vraag om assistentie, begeleiding, hulp van de Hators. Doe dit vanaf je Hart. Vraag om begeleiding in het voelen van je lichaam, om het te leren begrijpen, samen te werken, samen met je goddelijke zijn. Je mag een worden met je innerlijke Lichtwezen, dit is echt alles wat nodig is. Je lichaam zit vol met informatie, je mag dit nu leren accepteren.

De Hattors komen om te helpen, de Aarde te helpen, de Natuur te helpen, en ook om jou terug te brengen naar je natuurlijke zijn, de liefde voor ons zelf, ‘as within, so without, as above, so below’. Je bent van binnen een wonderderlijk mooi wezen.

Ze helpen je bij het voelen van de oude angsten om deze te shiften zodat je snel je oude patronen van gevoelens leert herkennen. Je bent sneller bij het beginpunt zodat je anders kan handelen. Dit begint eigenlijk direct al als je het herkent en er mee werkt. Wow, zo mooi, je kunt zo snel je eigen tijdslijn herschrijven.

De energieën op dit moment, de verhoogde trilling is er niet voor niks. Het roept ons voor onze moeder Aarde om ook in ons zelf te gaan staan maar dan echt. Weet je niet hoe? Dat is niet erg, vraag je Hart maar eens, en spreek hem aan dat is alles wat er nodig is in dit proces.

Zoals ik eerder beschreef en laat alles los en vertrouw op de Bron en ik bedoel echt los laat het stromen als een rivier door je lichaam, in dot proces zul je zelf pressies opmerken waar bij je zelf de blokkades, dammen in de rivier, liggen. Je kan hem zelf op dat moment direct herstellen omdat je hierin wordt geassisteerd door de Bron, die jij dus ook bent.

Er wordt nu gevraagd je maskers af te Zetten.
Voel in je Hart wat waar is en ga daar steeds naar terug. Ga terug vanaf je Hart en voel naar buiten, van binnen naar buiten.

Voor sommige zijn de energieën heftig nu. Blijf bij je Hart wordt er gevraagd, bij je intuïtie. Dat is wat deze tijd van je vraagt, dat je kiest voor je intuïtie. Het universum is nu meer gevoelig dan ooit, dus wat je uitzend zul je ontvangen, om het universum dit direct beantwoord. Dus blijf dicht bij jezelf, je ik, je jij, je Bron, je Hart en je weet dat je er op kunt vertrouwen.

Blijf heel diep bij je Hart.

Liefs van Hart tot HartVerbinden met jezelf hoe doe je dat

2 reacties op “Verbinden met jezelf hoe doe je dat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *