tarotkaarten reading een week vol beslissingen nemen

Voel je de energie? Langzaam opgaand naar zijn hoogtepunt? We moeten bijna alweer afscheid nemen van de Zon, die weer steeds lager aan de horizon gaat staan. Heel gek, want het moet eigenlijk nog zomer worden, maar zo met Midzomer voor de deur is het verstandig om alweer stil te staan dat we ons richting de donkere helft van het jaar begeven.

Na een warm (half) weekend mogen we komende week weer van wat koeler weer genieten.

In de kaarten zien we dat komende week een beetje stroef gaat voelen. We zien een hoop mensen zitten, en dat betekent vooral dat er in ons leven een pas op de plaats gemaakt wordt waar we niet altijd blij mee zijn, maar die wel nodig is.

Wat zeggen de tarotkaarten

Allereerst zien we in Zwaarden Twee de mentale beslissingen die we dag in dag uit aan het nemen zijn. Er komen moment voor volgende week, waarin we voelen dat we een keuze moeten maken die ons enorm aan het twijfelen brengt, omdat we niet zo goed weten WAT we moeten kiezen. Omdat we eigenlijk ook niet weten waaruit we mogen kiezen. Je ziet op de kaart dat de persoon geblinddoekt is, en de twee zwaarden die deze persoon vastheeft zijn eigenlijk gelijk. Hoe kan die persoon dan kiezen? Dat is ook eigenlijk het doel van deze kaart. Je zult je blinddoek af moeten nemen en inzien dat het soms niet uitmaakt welke keuze of richting je kiest, want elke is juist. Zie ook de kalme zee achter de persoon, het is allemaal goed.

De Aas van Zwaarden praat over een nieuw idee, een gesprek met een persoon waarmee je een lekkere klik hebt en waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je hoofd is lekker bezig, en er borrelt van alles. Zo te zien hangt dit samen met je beslissing vanuit de Zwaarden Twee, dus als je aan het twijfelen bent over iets belangrijks is dit het moment om echt een knoop door te hakken zodat je rust in je hoofd krijgt en er weer ruimte is voor nieuwe dingen. Dat klinkt natuurlijk allemaal heel logisch, maar de grootste stap is het doen.

Een andere energie die deze week de overhand heeft is de Koning van Bekers. Er gaat een persoon of een invloed van een persoon zijn die weet hoe hij met zijn gevoelens een hoop voor elkaar krijgt. Hij gaat je inspireren om met gevoel te spelen komende week, dit laat ook zien dat je niet bang gaat zijn om eens te kijken waar die emoties je gaan brengen. Belangrijk om te weten is wel dat alles wat je aan gevoel gaat uitstralen of uitspreken gevolgen hebben, en dat je doorhebt dat positieve gevoelens het water lekker laat stromen op een vriendelijke manier, maar ook dat je weet dat negatieve gevoelens ervoor kunnen zorgen dat je storm hebt. Het mag allebei, volgens de Koning heb je het onder controle. Weet dat je het effect ook kunt sturen.

Het thema dat door de hele week als een rode draad gaat lopen is de Keizer. Deze kaart laat de Vader zien, die de kinderen, op een redelijk strenge maar rechtvaardige manier laat zien hoe het leven werkt. Hij gaat over structuur, orde en regelmaat. Zijn wens is dat je ziet hoe het leven werkt, dat je ziet hoe de regels zijn als het gaat om hoe de wereld omgaat met alles wat IS. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn komende week, dan praat de Keizer over wat er in jou aan brainstorm-ideeën is, dat dat ook daadwerkelijk gaat zijn. De wensen worden waarheid. Waar je al een tijd op hebt zitten broeden ga je echt kunnen vasthouden.

In het algemeen zie ik hier een week die in het begin vooral gaan om rust vinden na een beslissing, en daardoor weer hernieuwde energie voor allerlei prachtige ideeen. En vervolgens hulp van een zekere volwassen man die jou gaat porren om te onderzoeken welke gevoelens je mooi kunt gebruiken om je heen. En daarmee maak je een cirkel compleet, je gaat een idee echt geboren laten worden. Mijn advies is vooral om oog te hebben voor alle situaties waar je je hoofd, je verstand, je gedachten heel erg belangrijk zijn. Daar gaat een hoop gebeuren.

Ik wens je een prachtige week toe!

Deze tarotreading is gedaan door Barbara; vrouw, moeder, heks, biologiejuf en tarotnerd. Ze wordt warm van indie tarot decks en zoute drop. En stiekem, want haar grootste passie is de tarot, legt ze ook af en toe de Lenormand of orakel kaarten. Ze is docent en coach in hart en nieren, en past dit ook toe op haar eigen stekje Lucet in Aurora Tarot, waar ze tarot trainingen, workshops en readings geeft.

Je kunt haar tarotmijmeringen dagelijks terugvinden op Instagram: Lucet.in.Aurora.tarot

Vind je deze post interessant? Vergeet dit bericht niet te liken of te pinnen op Pinterest! Of op facebook en twitter te delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *