Spirituele Manipulatie-wat is spiritualiteit voor jou-spiritueel narcisme-spiritueel doorslaan

Spirituele manipulatie

Gisteravond kreeg ik van een lieve Facebookvriend een “channeling” doorgestuurd  genaamd “De wijsheid die bij jou geplaatst kan worden deel 2.”

Omdat ik enorm nieuwsgierig en leergierig ben, ging ik lezen en echt……ik viel bijna uit mijn stoel van verbazing. De informatie was volgens de mevrouw die het stukje schreef doorgegeven door de Aartsengelen en stonden zó bol van boosheid, dwingelandij en verwijten dat ik er eerlijk gezegd misselijk van werd.

Ik ben inmiddels al heel wat gewend in spiri-blablaland, maar dit was manipulatie en emotionele chantage van de ergste soort en zo erg ben ik het nog nooit tegengekomen. Deze mevrouw is blijkbaar in staat om bepaalde code’s bij mensen weg te halen en er zijn maar twee mensen op Aarde die dit kunnen, volgens haar. En het kwam er op neer dat wanneer mensen niet zouden luisteren, ze nooit in de vijfde dimensie zouden komen. Het hele stuk heeft een heel hoog “eigen schuld, dikke bultgehalte” en na verder lezen op haar pagina, kwam ik er achter dat deze code’s vóór 1 januari verwijderd moesten worden, want anders…..

Zinnen als deze krommen mijn tenen ;

“” We zijn jou al een hele tijd in het oog aan het houden. Wij hebben wel door hoe jij de energie hier weeral naar beneden wilt trekken. “”

““Shame on you. Jij begrijpt er niets van.””

“”Wij zijn diegenen die de coderingen, programmaties van jullie dienen af te halen en jullie laten DAT niet toe. “”

Vreselijk, echt waar. Mijn ervaring is dat onze helpers best wel eens confronterend kunnen zijn, maar altijd gaat dat vanuit liefde en compassie, nooit zijn ze veroordelend.

Weet dat  niemand wélke code dan ook bij jou hoeft weg te halen om je te kunnen verbinden met welke dimensie dan ook. Het is namelijk jouw eigen keuze en verantwoordelijkheid om dáár te zijn waar jij op dat moment wilt zijn. Verandering begint in jezelf, verandering begint vanuit de keuzes die je zelf wilt maken en kunnen nooit tot stand gebracht worden door manipulaties van anderen. Onze helpers zullen nooit dwingen en manipuleren, zij respecteren ons en de keuzes die wij maken. Laat je nooit door wie dan ook wijsmaken dat jij nog niet zo ver bent op jouw pad, want je bent precies dáár waar je nu wilt zijn.

“Verlichting” kan nooit door anderen teweeg gebracht worden, alleen door jou zelf. Anderen kunnen je hoogstens inspireren, maar de keuze is altijd aan jou omdat je een vrije Ziel bent die het recht heeft om eigen creaties te maken.

Wijsheid doe je op door al jouw ervaringen, door vallen en opstaan, niemand kan die wijsheid bij jou plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *