spirituele betekenis van een reiger-Reiger spiritueel-Reiger droom uitleg-Zensitivity-betekenis Reiger

De spirituele betekenis van de Reiger zet je in dit geval toe aan om dieper in te gaan op verschillende aspecten van je leven. Daarbij zal het je aangeboren wijsheid naar boven halen en je laten zien hoe je zelfbewuster kunt worden. Bovendien vraagt de reiger als betekenis, om jezelf ook regelmatig te aarden. Zo leert dit spirituele dier je dat het aarden van jezelf in de aarde en je spirituele overtuigingen je zal helpen om emotionele inzichten helderder en sneller te kunnen ontdekken.

Anderzijds leert de Reiger je hoe je in onzekere situaties jezelf prettig kunt voelen. Het is daarom verstandig om uit te kijken naar kansen, zodat je ze snel kunt grijpen en verder kunt gaan.

Mensen met de totem Reiger houden ervan om zich te verdiepen op het gebied van het aardse leven. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien alsof ze aan het grasduinen zijn, maar net als bij de vos totem zijn ze wonderwel succesvol in staat om een echte ‘manusje-van-alles’ te zijn.

Bovendien stelt dit hun in staat hun pad te volgen. De meeste mensen zullen de manier waarop zij leven nooit helemaal begrijpen. Aan de oppervlakte lijkt hun levensstijl structuurloos en zonder stabiliteit of zekerheid. Maar dat is slechts schijn. Er zit zekerheid onder, want het geeft hen de mogelijkheid om verschillende taken uit te voeren. Als de ene manier niet werkt, dan werkt een andere wel. Het ontdekken van alternatieven is iets dat Reiger totem mensen van nature schijnen te weten.

Ontdek ook de Spirituele betekenis van de kraai

Mensen met deze spirit dier lijken niet veel mensen nodig te hebben in hun leven. Evenmin voelen zij zich onder druk gezet om mee te gaan in de materiële wereld. Deze mensen voelen zich ook nooit gedwongen hun traditionele rol in het leven aan te nemen. Ze vallen op door hun eigenheid, en ze weten hoe ze dingen en gebeurtenissen moeten aangrijpen en er hun voordeel uit moeten halen, die de gemiddelde mens zou laten liggen.

Reiger droom uitleg

Als je over een Reiger droomt, staat dit voor zelfredzaamheid, stabiliteit, tactvol zijn en vooruitziende blik. Met andere woorden, je zult veel succes behalen door je inspanningen. Een andere mogelijkheid is dat dromen over deze vogel betekent dat je in staat bent om je onderbewustzijn te verkennen en daarin te duiken.

Als je over een zwarte reiger droomt, is dat een boodschap dat je de kansen die je worden geboden hebt vermeden. Dus, net als de Egel en het stekelvarken, moet je je angst om te falen aan de kant zetten, in het diepe springen, en tot actie overgaan.

Als je droomt van een helderblauwe vogel van dit soort is dat een herinnering dat er momenten zijn dat je contact moet maken met anderen zodat je je volgende stappen kunt plannen. Zo moet je je intenties duidelijk maken en mensen toestaan je de nodige inbreng te geven. Er is daarin een verborgen juweel dat je zult kunnen meenemen en ontwikkelen. Een volledig witte vogel van deze soort in jouw droom vertegenwoordigt een spirituele verbinding. Met andere woorden, je gidsen proberen je op de een of andere manier te adviseren.

Bekijk hier ook de andere spirituele betekenissen

Vind je deze post interessant? Vergeet dit bericht niet te liken of te pinnen op Pinterest! Of op facebook en twitter te delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *