moeder aarde roept ons

Moeder aarde roept ons en vraagt dringend onze hulp

Wat kunnen we doen aan onze negatieve emoties: frequenties verbinden de aarde, de natuur, de bomen, in het tijdloze ergens/nergens, welke oneindig is qua grote.

Moeder Aarde roept ons

Ze wil dat wij gaan communiceren met haar, de natuur heeft ons nodig om weer te leren vertrouwen in ons mensen. Wat zij wil is dat we geen chemicaliën vuilnis of afval, etc over ze heen gooien. Verder merk ik dat veel mensen denken dat ze verbonden zijn, of willen zijn, maar zijn het niet. Daarom heb ik besloten dit bericht met jullie te delen.

Lieve mensen, open je hartverbinding naar de natuur en de bomen want de natuur zoekt contact met jou! Bij het verbinden met de natuur gaat alles wel heel langzaam, dus neem de tijd, vertraag je tijd naar geen tijd in het ergens/nergens. Zet de tijd dus even stil.

Je kunt in de tijdloze ruimte komen door met je Hart in de ruimte tussen 1 en 2, tussen a en b te gaan zitten. Daar tussen zit een ruimte daar moet je zijn daar in die ruimte maak je verbindingen. Door in de tijdloze ruimte te zijn kun je afstemmen op de natuur. Dit lukt niet altijd in een keer. Soms ervaar je het even, tijdens een meditatie, een wandeling, een goed gesprek, een stil moment, maar zodra je het gaat waarnemen dan verdwijnt het en raak je er uit. Dit komt omdat je de energie verandert omdat je enthousiast bent wanneer je het waar neemt.

De aarde roept jou ook voor jouzelf, dus in jou eigen belang. Elke negatieve energie kan door de aarde, de natuur, de bomen, de stenen, de planten, los geschud worden. En omgekeerd is dat net zo, als je connect met je hart krijg je de verbinding meteen binnen en kan de natuur, met het vertrouwen in ons, kan de natuur ook meer healen en beter worden, ze hebben ons dus ook nodig. Onze negatieve energie is voeding voor de aarde ,en wordt door de aarde omgezet in licht door moeder aarde

Het afval/vuilnis/chemicaliën ligt buiten, energetisch gezien, en is 3D. Ons persoonlijke energetische-afval (emoties, angst, pijn, etc) is ongeveer het zelfde niveau, dezelfde lage frequentie. Veel mensen voeren hun energetische-afval niet af, en zetten het niet om in Licht, maar gooien het neer zoals 3D afval neergegooid wordt.

Zorg dus dat je reïntegreert met de natuur en niet alleen maar even tijdelijk verbind. Veranker de relatie met de natuur met behulp van het Licht, want anders raakt je frequentie niet geïntegreerd. Dus maakt contact met de natuur als jij je ‘donker, duister, emotioneel’ voelt en heel samen met de natuur de pijn met behulp van het Licht, dan blijft namelijk geen energetisch afval achter. Leer de natuur kennen,en je zal steeds meer ook over jezelf leren kennen het is zo bijzonder wanneer je dit begind te merken als magie .

Communiceren met de natuur kost tijd, de natuur is namelijk langzaam en tijdloos. Want anders ben je naar je tijdelijke verbinding weer terug bij je oude gewoontes, bij je angst, je emoties, etc. Dus ben je niet in het hier en NU!

Een foto van het bos maakt nog niet dat je een connectie hebt tussen jou als mens en de natuur. Dus maak niet de verbinding met een paar natuur foto’s. Ga voor een boom zitten en maak een connectie zoals geliefden connecten. Op die manier kan de natuur ons energetische afval opnemen en laten we het schoon achter.

DE NATUUR ROEPT maar helaas hebben mensen vaak te weinig tijd, dus doen ze het even snel, dit ondanks dat er helemaal geen tijd bestaat. En als je geen tijd hebt, mediteer dan, maak op die manier contact met moeder aarde, maar neem de tijd en ben geduldig. Naar genoeg momenten van verbinding zal reintegratie vanzelf ontstaan.

Ervaar de heilige aanraking tussen jezelf en de natuur, hoor hun uitnodiging, en wanneer je contact met de natuur wil creëer dan de opening daarvoor,dank jullie wel

Deze boodschap ontstond omdat veel menselijk energetisch-afval in het donker weggooien(verbergen verstoppen wat lochies is dit wordt aangeleerd in de maatschappij ), maar dan is het nog niet omgezet in het Licht.
En het zou heel fijn zijn als we allemaal wat afdaling oprapen wat rond slingerd kwa plastic in de natuur ,dank jullie wel.
DIT ALLES IS ONTSTAAN UIT EEN GESPREK MET DE NATUUR

Ik ga hier nog meer over delen, dat komt nog als aanvulling. Zet ik me als relatiehulp tussen ons mensen en de natuur.

Liefde en Licht voor iedereen

?
?
?
☝

samen

♥️

Liefs van hart tot hart Cin

2 reacties op “Moeder aarde roept ons

  1. Lot zegt:

    Hallo ik vindt dit een mooi artikel graag zou ik jullie blijven volgen , erg interessant en spreekt mij zeker aan. Kunnen jullie mij vertellen hoe ik jullie kan blijven volgen via Facebook. .
    Groetjes Lot te Brake.
    lottebrake@hotmail. com

Reacties zijn gesloten.