Mijn Leven Met Een Narcist Loze Beloftes

En ongelooflijk maar waar, met mijn top team van helpers konden we in 3 dagen door kei hard te werken in onze nieuwe woning wonen. Ze hebben staan verven en schoonmaken!! Hoewel het heel raar was om opeens overal buren te hebben, boven ons, onder ons en aan beide kanten. Waren we blij dat we nu eindelijk een woning hadden, waar we niet op de schop zaten. En waar we nu gewoon konden blijven wonen zolang we zelf willen.

Ook al was het beperkt, want we hadden slechts twee slaapkamers. Maar ja, we waren blij en ik sliep gewoon in de woonkamer. Zoals bij de eerste verhuizing hadden we niets vernomen van mijn ex. Hoe raar eigenlijk, hij werd bij andere vaak gevraagd om even te sjouwen etc.,tijdens verhuizingen. Maar okay, het zij zo.

Onenigheid

Inmiddels liepen de gemoederen tussen de kinderen en hem ook steeds wat hoger op. Er werd dan weer wat beloofd, zoals dat ze op vakantie zouden gaan. En dan toch weer niet en dat ze een boot zouden krijgen. Ook dit ging weer niet door, ja van die beloftes waren zijn nu de dupe. En geloof me, van al die verwachtingen die deze kinderhoofdjes steeds keer op keer kregen. Liep het helaas steeds weer op teleurstelling uit. Dus ik besloot, voor zover dat mogelijk was om alles wat te verzachten. Met onze zoon 1 op 1 een paar dagen weg te gaan, hij mocht kiezen waar ons steden tripje naar toe zou gaan. En ook deed ik dit met onze dochter, ze kozen allebei een tripje naar wens. En ik moet zeggen dat dat beide keren zo fantastisch was. Zo intens, leerzaam en zo waardevol.

Wat was ik trots dat we dit konden doen zeg!!! Wat voelde ik me een dankbare moeder, dat ik dit met mijn kids mocht ,en kon beleven. Ook de kinderen kijken hier nog met trots op terug. Helaas brak wederom de onrust weer op, de kinderen hadden geen zin meer om bij hun vader te slapen. Ze hadden beiden hun redenen hiervoor en het was zelfs zo erg dat 1 van de kinderen bij hun vader voor de deur stond. En bleek dat de sleutel niet meer op de deur paste. Zonder verdere aankondiging had vader het slot verandert en dit kwam ook best heel hard over bij de kinderen.

Helaas was de les communicatie dus nog niet heel ver gevorderd, dan in de periode dat ik daar nog woonde. Wat ik wel gezien en ervaren heb is dat tolerantie van kinderen heel ver gaat. Gelukkig, dus ook bij zulke kwesties was het even stil staan en weer door gaan. Toch was onze dochter vastbesloten dat ze op gegeven moment niet meer bij haar vader wilde slapen. Oeps en ja, ga daar maar eens tegenin. Nou ze had heel stellig besloten en ook haar eigen beweegredenen hiervoor. Dit alles liep weer hoog op, waardoor er weer een rechtszaak op volgde. Alweer stress, weer de strijdbijl erbij. Poeh, om moedeloos van te worden, want ja het ging niet zoals hij wilde. Dus moest alles gaan in een strijd.

Image by Jonny Lindner from Pixabay

Een reactie op “Mijn leven met een narcist: loze beloftes

  1. Wim zegt:

    Zou fijn zijn als die popup links onderin verdwijnt… kan zelfs dit vak waar ik nu in tik nauwelijks zien en het onderste deel van de pagina helemaal niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *