narcisme,Mijn leven met een narcist: begin,mijn leven met een narcist

Wat jaren geleden begon ( 23 jaar geleden)met een mooie leuke vakantie met mijn ouders naar Gran Canaria,….eindigde 5 jaar geleden, in een heftige levenservaring…, met wat men een Narcist noemt…. Ik was met mijn ouders op vakantie, toen ik daar mijn huidige ex tegen kwam… Het leek allemaal zo leuk en hij vond zoveel zo leuk aan mij. Mijn mooie witte tanden, vrolijke lach en opgeruimde karakter vond hij leuk….Zo begon onze ontmoeting, heel leuk en positief en nietsvermoedend. Ik had nooit kunnen denken dat het zo zou af gaan lopen tussen ons toentertijd.

Vakantie

Tijdens die vakantie, waarschuwde mijn moeder me al, ze zei,”ik hoop niet dat je afgaat met die grote”……nou wel dus…na die vakantie hadden we heel af en toe contact, maar dat werd wel wat meer met regelmaat. Alleen was meneer, een womanizer en hij had regelmatig dates met andere dames( toen had ik al wijzer moeten zijn). Toen ik al vaak bij hem was, sprak hij s’avonds af om met dames te gaan eten (oude kennisjes noemde hij dat). Ik had op dat moment mijn eigen appartement al verkocht en woonde bij hem in( afhankelijk dus). Toen voelde ik al wel dat ik ingesloten werd door zijn macht, maar tevens was mijn Liefde voor hem al zo groot. Dat nog alles overwon( blind dus).

Samenwonen

De tijd verstreek, ik had mijn appartement dus verkocht en ging bij hem inwonen, maar werd zo’n beetje bij beetje een stukje afhankelijker van hem (bizar,want ik was juist enorm onafhankelijk voor die tijd). Ik ging na ruim een jaar ook voor hem werken en dat vond ik super leuk om te doen, want sporten was altijd al mijn hobby.

Dus daar kon ik me nu nog meer in uit gaan leven.( geweldig dacht ik) Op ten duur werd dat teveel,want had ook nog mijn werk in een kapsalon, dus heb ik (super dom) mijn vaste baan opgezegd. Zodat ik bij hem in zijn zaak kon gaan werken, wel voor een kleine vergoeding. Ik werd dus nog meer afhankelijker van hem en daar begon het hele verhaal,….ik werd blind van de liefde, en wilde me voor de volle 100% aan hem geven, nou dat deed ik dus vanaf dat moment inderdaad met volle toewijding. En daar begon dus ook zijn machtspositie, ik werd alleen maar kleiner en afhankelijker. Hij werd steeds sterker en zelfverzekerder( terwijl ik dat zelf totaal niet zo zag op dat moment, ik voelde me er toen nog prima bij).

We woonden in een leuk knus huisje (zijn huisje) en ik voelde me gelukkig( dat dacht ik) ik leefde in zijn leven mee. Sporten, ontspanning, vrienden en ga zo maar door. Het leek te mooi om waar te zijn allemaal, na een prachtige mooie reis door Thailand kwamen we erachter dat ik zwanger was van ons eerste kindje. We waren erg blij en trots, maar tevens merkte ik ook wat onrust op komen, want hoe zou de vrijheid die we hadden gaan veranderen? We waren toen immers altijd samen en zelfs ons werk was hetzelfde. Alles was op dezelfde locatie…. Mijn bevalling verliep redelijk goed en onze mooie meid werd heerlijk thuis geboren,wat een prachte dochter! Ook dat liep meer dan naar wens, ons meisje sliep na 1 nacht al heerlijk door. Wat deed ze het fantastisch! Alleen na een paar weken, merkte ik al dat mijn ex onrust werd. Hij werd dat van het huiselijke gedoe,dus hij moest bij tijd en wijle de ‘ hort op ‘, ofwel even zijn kont luchten…..ik kreeg toen al een beetje een naar gevoel…ik was toch ook 24/7 beschikbaar als mama. Ik hoefde toch ook geen frisse lucht of even naar de kroeg om mezelf weer te herpakken,…maar ik liet het zoals het was,….iedereen is immers anders…

Een reactie op “Mijn leven met een narcist: begin | Zensitivity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *