Zensitivity Naarden | Juriaan Galavazi

by Zensitivity
Juriaan Galavazi - Coach - huisarts - Naarden - Velsen

Wij stellen jullie voor aan Juriaan Galavazi

Huisarts Juriaan Galavazi werkt ook als coach in Naarden, zijn visie over gezondheid is dat je lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. In zijn coachingsconsult helpt hij veel cliënten om op dit vlak weer weer fit te voelen en waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf invloed hebben op hun leven.

Zijn praktijk is gevestigd in Naarden Vesting: Medisch Kwartier, zijn praktijk is volledig ingericht om uitgebreide zorg aan te bieden onder één dak.

Juriaan zijn visie:  “De reguliere huisartsgeneeskunde is en blijft de basis van onze praktijk, maar wij bieden graag de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken door ook diverse andere specialismen aan te bieden”

Juriaan is meer dan huisarts

Wij vinden dat het huisartsenvak veel meer is dan alleen het behandelen van zieke mensen. Waar mogelijk en gewenst is doen we kraamvisites. Hierbij is weer een belangrijke taak het voorkomen van klachten. Onze ouderenzorg is daar een mooi voorbeeld van, met regelmaat bezoeken wij de ouderen die niet meer naar de praktijk toe kunnen komen. Als wij constateren dat er meer zorg nodig is, dan hebben we korte lijnen met specialisten in ouderenzorg en de thuisorganisatie “Allerzorg”. Waar als er snel ingegrepen moet worden ook mogelijk is.

Echografie en Chirurgie

Juriaan heeft zich naast coaching en als huisarts ook gespecialiseerd in sportgeneeskunde, echografie en chirurgie. Er worden kleine chirurgische ingrepen uitgevoerd, zoals ooglidcorrecties, schaamlip correcties en sterilisaties. Deze ingrepen zijn voor de patiënten laagdrempeliger, waardoor zij de persoonlijke aandacht krijgen die ze van de huisarts gewend zijn.

Sportgeneeskunde

Het hart van Juriaan ligt bij de sport, helaas weet hij uit ervaring als sportman hoe vervelend blessures kunnen zijn.

“Vaak ligt de oorzaak van de klacht ergens anders dan waar de pijn zit, de mens als een geheel blijven zien en korte lijnen voor aanvullend onderzoek maakt dat we veelal oplossingen vinden voor chronische blessures.”

Complementaire geneeskunde

Als Juriaan één ding de afgelopen tien jaar heeft mogen ervaren in zijn werk als huisarts, is het wel dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

“Wij helpen mensen op beide vlakken gezond te blijven, met enige zorg en aandacht. Naast de westerse geneeskunde is er bij Medisch Kwartier Naarden Vesting ook de mogelijkheid om gebruik te maken van complementaire geneeskunde. Simpelweg omdat iedereen uniek is en recht heeft op een passende vorm van zorg. Ons doel is om mensen de controle terug te geven over hun leven, lijf, gedachten en gevoelens.”

Media

Met enige regelmaat verschijnt Juriaan  in de media om zijn vooruitstrevende visie op de zorg toe te uit te leggen.

Juriaan Galavazi,Dokter Juriaan,Juriaan Galavazi naarden,juriaan galavazi velsen zuid

Chirurgische ingreep

Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties, sterilisaties bij mannen, schaamlip correcties, diagnostiek en behandeling van zwellingen en overige huidchirurgie.

Specialisme sportgeneeskunde

Ben je op zoek naar een goed advies op weg naar herstel of naar een (sportieve) prestatie? Dan is Juriaan de uitgelezen persoon die deze uitdaging graag met je aan wil gaan. Hij gebruikt de samenwerking die hij heeft met de mensen van “De Sportbank”. Samen maken ze een persoonlijk advies op maat. Daarnaast geeft hij Sportmedisch advies en kun je bij hem terecht voor een blessure consult of voor aanvullend onderzoek zoals echografie en inspanningstesten.

ERVARING

Huisarts en praktijkhouder bij Medisch Kwartier Naarden Vesting

De praktijk staat voor tijd, zorg en aandacht. We leveren reguliere huisartsgeneeskunde met veel mogelijkheden tot specialistische zorg en onderzoek. Tevens bieden wij de mogelijkheid om breder naar de klachten te kijken. Zoals Juriaan al aangeeft: Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij helpen mensen op beide vlakken zo gezond en zolang mogelijk vitaal te blijven. Naar ons idee is het een beperkte visie dat alleen de westerse geneeskunde de manier is om mensen beter te maken. 

Wij vinden dat er meerdere manieren zijn om naar een klacht te kijken.
Net zoals er meerdere oorzaken kunnen zijn. De kunst is juist om de echte oorzaak te vinden die onder de klacht ligt. En vervolgens een bijpassende aanvliegroute te bedenken die kan leiden tot een herstel, om mensen weer hun eigen controle over hun lijf en leven terug te geven. En daarbij horen ook je gedachten en gevoelens erbij. Om dit voor elkaar te krijgen is tijd en aandacht nodig vanuit een brede kennis en ervaring.

Coaching

Zijn inzicht is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als zijnde arts en coach begeleid hij mensen om zich op beide vlakken weer fit te voelen. Door middel van zijn aanpak op fysieke en mentale klachten. Gebruikt hij verschillende coachingsprogramma’s om de mensen te laten ervaren, dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Wij hij de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in zijn werk als huisarts, is het dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn. Dit bij elkaar zorgen voor lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of maagklachten. Zijn missie is om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven, met goede zorg en aandacht.

Vanuit die missie heeft Juriaan de laatste jaren steeds meer toegelegd om mensen ook vooral mentaal te begeleiden. 

De mensen begeleiden richting hun authenticiteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en wat je denkt. En met deze tools ook naar kunnen leven. Een burn-out, depressie en ingrijpende gebeurtenissen heeft hem gebracht waar hij nu staat. Deze inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan ervaringen en opleidingen via reguliere en complementaire (meer spirituele) vormen van zorg.
Hij weet wat de kracht is van de verschillende vormen, hieruit kan hij je daarin begeleiden en verwijzen. In zijn rol als coach stelt hij de vragen, laat hij je zien en ervaren hoe jouw wereld van gedachten en gevoelens in elkaar steekt. Door inzicht te verkrijgen in deze mechanismen stel hij je in staat om zelf keuzes te maken en juiste beslissingen die te nemen wat voor jou goed voelt. Je gaat zelf weer doelen weten te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

Contact 

Ik kom graag met je in contact, vul onderstaand je gegevens in, dan bel ik je om vrijblijvend te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Email: [email protected] , bellen kan ook
+31 6 23 26 77 34

Juriaan Galavazi geeft diverse lezingen en trainingen over dit thema en andere aanverwante thema’s. Wil je deze een keer bijwonen, hou hier de agenda in de gaten voor nieuwe datums en inschrijvingen.