Industrial_PC Als Je Van De Stilte Houdt Tijdens Je Werk, industrial_pc kopen, workstation samenstellen, workstations kopen, stille computer

Als je van de stilte houdt tijdens je werk is de industrial PC de stille kracht

Iets wat veel mensen niet van mij weten is dat activiteiten op de computer mij erg aanspreken en ik met veel plezier bezig ben met computers, het liefst in stilte net als een industrial PC. Door mijn interesse voor computers en reclame ben ik begonnen op het grafisch lyceum. Het leuke van deze opleiding was dat je met computers mocht werken en leerde hoe je met verschillende programma’s kon werken. Ik zag mij al zitten met een geweldige computer waar alle programma’s op zaten waar ik waanzinnige dingen mee kon creëren.

Waar ik graag mee werk om mijn creativiteit tot concept te maken zijn: Photoshop, Illustrator en InDesign. Nu werk ik wel niet meer in de reclame, maar nog steeds werk ik heel graag en met veel plezier met deze programma’s. Deze programma’s kan ik goed gebruiken om websites van een mooie vormgeving te voorzien. Op social media vind ik het fijn dat ik lekker los kan gaan met foto’s bewerken. Het bewerken van foto´s helpt ook bij het aantrekkelijk maken van websites. Ik vind het fijn om zo anderen te promoten in datgene waar zij goed in zijn. 

Workstation 

In een workstation zitten alle besturingssystemen in 1 behuizing. Denk aan een Fiat en een Ferrari, ze rijden allebei. Echter de meningen zijn sterk verdeeld over in wat ze kunnen (denk aan lange afstanden) en wat de mogelijkheden zijn (denk aan snelheid) en vooral ook het comfort tijdens het rijden (niet bij elke hobbel dat je door het plafond schiet.). Wanneer we onder de motorkap gaan kijken van deze auto´s, zien we gelijk waar de verschillen zitten tussen de twee auto’s. Dat geldt ook als je naar computers kijkt. De ene klant wil liever zoiets als een Fiat, deze klant vindt surfen op het internet al genoeg en wat kleine handige extra’s stellen hem of haar al tevreden. Sommige klanten willen echter een workstation waarin de besturingssystemen zitten, vergelijkbaar met een Ferrari.  Zij stellen hoge eisen voor snelheid en het samenwerken van systemen onderling. Een computer die snel functioneert ongeacht alle andere programma´s die op dat moment draaien. 

 Workstation kopen

Elke branche heeft zijn eigen eisen waar hun workstation aan moet voldoen. Denk aan een accountantskantoor versus een reclame bureau. De besturingssystemen van de aanwezige workstation zijn totaal verschillend. Dan is het ook van groot belang om tijdens het inrichten van de computer in te calculeren hoeveel mensen in een bedrijf werken. Op een reclamebureau werken mensen vaak met 4 a 5 verschillende zware programma’s die tegelijkertijd moeten draaien. Er worden met zware bestanden gewerkt die per bestand een rekentijd nodig hebben om in te laden. 

Workstation samenstellen

Een workstation is net een bouwpakket. Ik vind het heel fijn als ik zo’n pakket samenstel, dat het samenwerkingsverband binnen de computer en systeem soepel verlopen en dat het op een hoge snelheid draait. Daarbij hoort ook het geheugen, die ook een grote rol speelt in je keuze. Je wil dat op je beeldscherm en website je foto’s haarscherp te zien zijn en filmpjes op een mooie manier worden afgespeeld. Over filmpjes gesproken, ook daar moet ruimte voor zijn om deze zonder vertraging te kunnen afspelen. Ieder programma heeft zijn ruimte nodig om te draaien. Op basis van jouw eisen kan iedereen zijn pakket samenstellen. 

Hoe hoger je inzet, hoe langer je met het workstation kan doen. Ik zorg er altijd voor dat mijn programma’s altijd up to date zijn, daardoor wordt het geheel steeds geavanceerder waardoor deze meer werkgeheugen nodig heeft. Ik begrijp dat geld een belangrijke factor is. Je kan beter nu goed investeren dan er later achter komen dat je computer achterblijft in zijn vermogen.

Ik moet even aan vroeger denken, toen had je nog een workstation die veel geluid maakte, het leek of je workstation elk moment kon wegvliegen. 

Industrial pc de stille kracht

Tegenwoordig heb je een industrial pc, klein en compact. Met een ventilatiesysteem die je niet hoort en waarbij je niet het gevoel krijgt dat elk moment een Boeing 747 op gaat stijgen. Met dit systeem kun je in alle rust je creativiteit kwijt zonder dat je gestoord wordt door geluiden. 

Industrial PC kopen
Image

Mocht je aan een nieuwe pc toe zijn, bedenk wat je ermee gaat doen. Kom je er niet uit? Wat ik dan doe, is even bellen.  Wat ik dan doe, is even bellen. Ook ik twijfel wel eens, is dit onderdeel in mijn systeem nodig of kan ik het weglaten. Zo kan je voor je eigen budget een industrial pc aanschaffen waar je heel lang met plezier mee kan werken. Hoe minder we geluidsprikkels ervaren vanuit onze omgeving, hoe minder we overprikkeld raken en onder stress komen te staan. En als je computer werkt als een zonnetje geeft het werken veel meer plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *