hoe maak je contact met engelen-zensitivity

Ik neem graag als voorbeeld het geluid van muziek, als iemand vraagt hoe je lichtwezens zoals Engelen kunt voelen of zien. Geluid is ook een vibratie – trilling een energie, deze bestaan uit verschillende niveaus aan trillingen. En ondanks dat het relatief vaak uit kleine aantal individuele ‘noten’ bestaan, ontstaan door deze noten bij elkaar te voegen miljoenen verschillende muzikale composities – denk aan volksliedjes, hardrock tot hele symfonieën van een orkest.

De emotionele effecten van deze trillingen zijn verschillend. Je zou kunnen zeggen dat de ‘Grunge Rock’ van de ene persoon de ‘Mozart’ van een andere persoon kan zijn. We worden soms tot tranen toe geroerd van blijdschap of verdriet door bepaalde stukken van een muziekstuk. Van mens tot mens kan het aanvoelen van trillingen dus verschillen.

Trillingen als energie

Er is een gemeenschappelijke band die we allemaal delen. Ieder mens wordt op de een of ander manier door muziek geraakt. En zo is het ook met onze connecties met deze liefdevolle Engelen als lichtwezens. Als we afgestemd zijn en je voelt de zachte trilling in je lichaam, dan merk je dat je lichaam zich ontspant en je hart sneller gaat kloppen, maar anders dan kloppen van stress, soort als een effect als je verliefd bent. De energie trilling stroomt door je heen en je krijgen ineens zekerheid en duidelijkheid over wat er aan de hand is of een antwoord op je vraag.

Lees ook Dubbele Engelen getallen – welke symboliek ligt hier achter

Contact met Engelen

Sommige mensen voelen dit alleen maar, anderen horen het, sommigen zien het. En net als bij muziek zorgt de trilling voor beelden, emoties en boodschappen die we kunnen ontvangen en begrijpen, als we ervoor kiezen om echt te luisteren. Contact maken met Engelen is als het horen van de teksten in een liedje voor de eerste keer. Je wist altijd al dat ze er waren, maar je kon ze niet helemaal begrijpen of je hoofd ging ermee aan de haal. Door veel te oefenen, open te staan en te focussen, beginnen de woorden en de betekenis ervan steeds duidelijker bij je door te dringen.

Dus mijn advies is dat je je niet te druk moet maken over het feit of je al dan niet ‘volledig’ verbonden bent. Probeer regelmatig de tijd en ruimte te vinden om jezelf te ontspannen of te mediteren. Sta jezelf toe om de energie te voelen. Als het niet gelijk lukt, niet opgeven. Je lichaam en ziel zullen uiteindelijk spontaan en met vreugde reageren als de connectie er is. Het kan zelfs zo zijn dat je in eens moet gaan huilen, zonder dat je weet waarom je moet huilen. Met oefening, geduld en een open hart zal je verbinding sterker worden en zal je worden begeleid op een manier die voor jou het beste werkt.

Leestips: Spirituele Gidsen om hulp vragen

Meditatie

Als je graag gebruik maakt van geleide meditaties om je meer te ontspannen, kijk op youtube of er iets is waarin jij je prettig bij voelt. Elke visualisatie heeft zijn eigen doel en vibratie. Sommigen zullen in het begin misschien niet helemaal kunnen verbinden, maar anderen zullen je de mogelijkheid bieden om je te verbinden met energieën die je misschien nog nooit eerder hebt ervaren. Het is een verbazingwekkende ervaring. En je kunt deze visualisaties steeds weer gebruiken, als onderdeel van je reguliere spirituele oefeningen, of wanneer je dat kleine beetje extra boost nodig hebt.

Je mag altijd de hulp van Engelen aanroepen en voor welke situatie waarin je op dat moment hulp nodig bij hebt. Als je iets wilt bereiken wat echt uit je hart komt zal de hulp sneller zijn. Als je bijvoorbeeld om geld gaat vragen terwijl je het eigenlijk niet nodig hebt, zal deze vraag niet snel beantwoord worden. Het gaat om jouw diepste intentie en liefde. De Engelen zijn liefde en kunnen hiermee beter resoneren. Vraag dus vanuit je ziel, je ziel zit in je 3e chakra…boven je navel. Vaak als je je vraag loslaat en op het moment dat je er niet mee bezig bent, komt ineens het antwoord omhoog. Het kan zijn via een zin op tv, als je een boek open slaat of in je hoofd. Alles wat een negatieve respons heeft wat je bang maakt komt daar niet vandaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *