het zesde zintuig van hand peter roel (boekentip)-boekentip-Spiritueel boek-Spiritualiteit-Zensitivity

Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het – en er zijn maar weinig mensen die het weten toe te passen: ons zesde zintuig. Ook jij kan het toepassen…maar hoe?

Het zesde zintuig

Het zesde zintuig “Ontdek je grootste talent” Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken: ons zesde zintuig. Mick Arends, een jonge onderzoeksjournalist verliest bij een terroristische aanslag zijn grote liefde. Wat bracht hem in Parijs, op de verkeerde plek en op het verkeerde moment? Was dit louter toeval, of speelt er meer? Maar vooral: had hij zijn geliefde voor dit noodlot kunnen behoeden? Ga met Mick mee op reis en volg hem bij zijn onderzoek op de Princeton University en ontdek je voornaamste talent: het zesde zintuig. Dat zesde zintuig hebben we allemaal. Soms is het een nog onontdekte-, maar voor iedereen een waardevolle schat. Na de reis door dit boek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn! Hans Peter Roel weet uit ervaring wat het zesde zintuig is. Hij krijgt zijn boeken door in de vorm van een automatisch schrift. Door je zesde zintuig te gebruiken, maak je een sprong in bewustzijn. 

Maak kennis met de auteur

Hans Peter Roel is een auteur van een aantal internationale bestsellers. Met zijn boeken inspireert hij mensen om in hun kracht te komen en het beste uit zichzelf te halen. Hans Peter woont en werkt in Amsterdam, Rotterdam en Parijs.

Andere boeken

Hij schreef Ki in 2014, De Vierde Dimensie in 2016), Op zoek naar de hemel in 2017), Tijdloze liefde in 2018 en Eindeloos in 2019.

Boekentip: Het zesde zintuig

ISBN 9789079677887 | Paperback | 336 blz. | Spiritueel roman, Thriller, Literatuur
€ 19,95 | N.E.X.T. Company Publishers B.V. | 2021 | bestellen kan hier

#adv


Voor andere interessante boeken tips bekijk hier onze verzameling

Vind je deze post interessant? Vergeet dit bericht niet te liken of te pinnen op Pinterest! Of op facebook en twitter te delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *