literair fictie boek 2044- beste literaire thrillers- auteur Robert Bridgeman-Zensitivity
Je ziet ineens wat er werkelijk aan de hand is onder de sluiers van illusie die over de wereld worden uitgestrooid.
Je voelt dat er iets niet klopt aan de wereld waar we in leven. Diep van binnen weet je dat de werkelijkheid anders is dan de illusie die je vanaf je jeugd is voorgespiegeld. Je ziet de controle die steeds strakker over de mensheid wordt aangetrokken.
Tot je verbazing zien veel anderen niet wat jij ziet. Terwijl het voor jou zo duidelijk is. Het boek 2044 neemt je mee 23 jaar de toekomst in. Ineens wordt duidelijk waar wij met de huidige maatregelen naartoe gaan.
Plotseling wordt inzichtelijk waarom de horeca dicht moet, waarom evenementen niet meer mogen, waar vaccinaties en chips naartoe leiden.
2044 vertelt het verhaal van het ontstaan van de mensheid en de (buitenaardse) krachten die de mensheid onderdrukken en gebruiken als voeding voor zichzelf. Het verhaal leert je wat er werkelijk aan de hand is, wat het New World Order plan is én welke keuzes je kunt maken om het ontstaan van de Nieuwe Aarde te versnellen.
Hoe zou de wereld er uit hebben gezien als John F. kennedy nu nog had geleefd?
Zou de wereld dan richting een scenario als in 2044 zijn gegaan of zouden we dan al leven in de vijfde dimensie van de Nieuwe Aarde?

Fragment uit het boek 2044

boek 2044

Kissinger merkte dat Simon hem aanstaarde en beantwoordde zijn blik met samengeknepen ogen en een spottende glimlach op zijn gezicht.

‘Zo, De With, dat is lang geleden. Mocht je de afdeling wel af jongen?’
Zijn stem klonk hol en lijzig.
Simon overwoog een scherpe opmerking terug te maken, maar hield zich in. Hij lachte.
‘Gelukkig wel, John. Ze lieten me niet graag gaan, maar ze moesten wel, ik ben hard nodig hier.’
De mannen keken elkaar strak aan. Het was alle aanwezigen duidelijk dat ze elkaar niet mochten en dat er een koude oorlog tussen hen begonnen was. William leidde hen af door het woord te nemen en hij informeerde het team over de situatie. Het probleem was duidelijk, er was een fake news complotvideo van het ergste soort viraal gegaan. De frequentie van het filmpje was dermate hoog dat de bestaande technologie van de ministeries het niet konden stoppen. En de verspreiding ging snel, inmiddels was de video al bijna honderd miljoen keer bekeken en elke dag kwamen er miljoenen views bij. Het filmpje moest zo snel mogelijk gestopt worden. Ondertussen moest alles op alles gezet worden om de psychiatrische spreekster uit de video te demoniseren. De vier toehoorders begrepen wat ze te doen stond. Het was een klein, maar uiterst deskundig team.
Christel Conner was een, oorspronkelijk Ierse, videospecialist uit de Amerikaanse provincie. Ze woonde inmiddels vijftien jaar in Washington en was, zoals de meeste ambtenaren, getrouwd met haar werk. Sophia Aleoni kwam uit de Italiaanse provincie en was gespecialiseerd in anticampagnes om fake news tegen de veroorzakers ervan te keren. Kissinger was de belangrijkste speciaal adviseur van de ministerraad. Dat hij aan het team was toegevoegd zei meer dan genoeg over de prioriteit van deze missie. Simon was als demoniseringsexpert aan boord gehaald; hij was als geen ander in staat de publieke opinie tegen iemand te keren. Simon kreeg een wereldwijd netwerk van bekende mensen met grote sociale netwerken, influencers genaamd, ter beschikking.
Invloedrijke mensen met grote hoeveelheden volgers op hun verschillende mediakanalen. Ook kon hij leunen op een stevig netwerk binnen de wereld van de media. Internet-tv, socialemediaplatforms, vloggers en magazines die op de geheime loonlijst van de overheid stonden, net als de influencers.
‘Jullie zien de ernst van de situatie,’ zei minister De Nogaret. ‘Laten we eens kijken hoe dit filmpje zo snel mogelijk ontkracht kan worden. Simon, jij bent inhoudelijk het meest ervaren teamlid. Wat is volgens jou het beste plan?’

sience fiction boek 2044-robert bridgeman

Simon schraapte zijn keel en keek de tafel rond. Hij had onderweg de tijd genomen om zijn demoniseringscampagne voor te bereiden en nagedacht over hoe hij anders kon communiceren dan vroeger. Hij wilde minder dominant de leiding nemen en anderen hun ruimte gunnen zodat hij niet weer collega’s tegen zich in het harnas zou jagen. Simon merkte dat hij een gespannen gevoel in zijn buik en schouders had. Het voelde onwennig om niet zijn overwichtige mannelijke energie in de strijd te gooien. Maar hij voelde dat hij het kon. Zijn stem klonk zachter en aardiger dan normaal toen hij begon met spreken.

‘Het is belangrijk dat we zorgvuldig te werk gaan,’ vertelde hij. ‘Mensen ontdekken liever zelf iets, dan dat ze geloven wat anderen zeggen.
Weten hoe het afloopt? Bestel nu

Recensies

Een indrukwekkend boek. Wat stof tot nadenken geeft. Zeker voor de tijd waarin we nu leven. En de keuzes die we maken. Voor mij een reden om nog beter bewust te leven en te zijn!
Ik vond het boek confronterend, indrukwekkend, reuze interessant en leerzaam. 
Een schitterbaarlijk boek, vol met hele mooie inzichten die dicht tegen de hedendaagse “waarheid” aanschurken. Hulde voor de auteur.
Goed geschreven verhaal wat zich afspeelt in het jaar 2044. Hoe ziet de wereld er dan uit? Wat gebeurt er achter de schermen, in verborgen agenda’s van wereldleiders. Het zet je aan het denken over actuele thema’s.
De hoofdpersoon Simon wordt ontvoerd en dan staat hem een bijzondere opdracht te wachten om de wereld te redden… Hoe dat gaat aflopen?
Spannende opbouw, fijne mix van goede verhaallijn en visualiserende details. Bijzonder ook bij ieder hoofdstuk een QR code met leuke en interessante filmpjes van diverse bekende namen met hun visies. Hierdoor gaat het verhaal nog meer leven!
Een erg intrigerend boek, wat je niet meer weg wil leggen. Boeiend tot het einde. De QR codes geven een mooie extra verdieping aan het boek. Hierdoor is het niet alleen een boek maar ook een verdieping of boost voor je zelfontwikkeling
“Een schokkend verhaal waarvan je hoopt dat het niet waar is… maar vrees het ergste! Het helpt sowieso je bewustzijn enorm groeien. Robert bewijst weer eens een hele veelzijdige lichtwerker te zijn. En door de spanning verslind je de pagina’s zo snel mogelijk. Kleine waarschuwing: Na dit boek kun je nooit meer normaal naar een reptiel kijken .
Zonnegroet, Giel Beelen

Schrijver

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme. Hij mediteerde bij meditatiemeesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika. Dertien jaar was hij in de leer bij verschillende sjamanen, mediums en healers. Anderhalf jaar studeerde hij bij een energiegenezer in Thailand en 10 jaar diverse leraren en als zijn Kabbalah leraar Koos Ris, zijn Boeddhistisch meditatieleraar Dingeman Boot en bij de Engelse Sourcerer Altazar Rossiter. Hij specialiseerde zich bovendien in EFT, hypnose, trance, ademtechnieken, meditatie en talloze andere moderne transformatiemethoden. Daarnaast verdiepte hij zich in de Advaita Vedanta (non-dualisme), sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, de Gnosis en talloze andere stromingen. Robert combineert deze duizenden jaren oude tradities met moderne neurowetenschap en directe informatie uit de Bron. Altijd met beide benen op de grond. Hij studeerde een jaar in San Francisco bij een joint venture van Google en Stanford University waar hij de meest moderne hersenwetenschap onderzocht en volgde colleges bij diverse bekende wetenschappers. Ook verdiepte hij zich in kwantumfysica. Na een jaar bij Iceman Wim Hof in de leer geweest te zijn, stond hij met de Iceman op de Kilimanjaro in Tanzania, gekleed in slechts een korte broek bij -20 graden Celsius. Robert is regressie- en reïncarnatietherapeut en energiegenezer. Inmiddels leidde Robert 200 Transformatiecoaches op in zijn Bridgeman Methode vanuit Bridgeman Lichtwerkers Academie. Robert geeft transformatieretraites vanuit het Spiritueel centrum TERRA NOVA aan de voet van de Zuidfranse Pyreneeën, midden in het mystieke Katharenland waar hij woont met zijn vrouw Monique, hun drie zoons Ché Zen, Luca en Rafa en hun team. Hij is dol op hiken in de bergen, schrijven, zijn gezin, hun hond Nova, buiten leven, yoga, mediteren, documentaires maken, contact met buitenaardse beschavingen, sigaren roken, compleet denken, het onderzoeken van de geschiedenis van de mensheid, innerlijke alchemie, de shift naar de 5e dimensie, ceremonies, reizen, vogels kijken, sport, zelfverdediging, fysieke uitdagingen en boogschieten. Vanuit Robert’s stichting Bridgeman Foundation worden hands on projecten georganiseerd die bijdragen aan een wereld in harmonie. Robert is een multi- TEDX spreker en sprak en trainde wereldwijd bij organisaties als Google, KLM, SAP, PepsiCo, RTL, NOS, ING Bank, Rabobank en Engie

Naast 2044 heeft auteur Robert Bridgeman nog veel meer andere boeken geschreven, waaronder Lichter Leven en Rust.
Benieuwd naar de andere boeken? Alle geschreven boeken van Robert vind je via:

Bestel vandaag nog het boek 2044 via  deze link.

Mocht je het boek uit hebben, wat is het mooiste inzicht dat het boek jou heeft gegeven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *