Herprogrammering Van Het Mentale Niveau Als Voorwaarde Voor Genezing

Ik kan het niet meer aanhoren – ik heb er schoon genoeg van – ik kan er niet meer tegen’ – allemaal aanwijzingen voor negatieve programma’s waarmee men zichzelf stuurt en waar veel problemen uit voortkomen.

Alle problemen komen uit eigen koker.

Je eigen innerlijke instelling verandert het mentale veld en trekt dan ‘bijpassende’ problemen van buitenaf aan.

Je krijgt precies wat je wilt!

Helaas heeft men voor zichzelf een blinde vlek als het hierom gaat.

Alleen door zelfonderzoek, jezelf observeren in een toestand van rust, bijvoorbeeld door ontspanningstechnieken, meditatie of orakeltechnieken, kun je bewust bij zulke verkeerde instellingen komen.

Zelfkennis is de eerste stap op de weg naar verbetering – de buitenwereld kun je meestal niet veranderen, maar jezelf wel. Bovendien heeft iedereen in zijn lichaam wel een of meer zwakke plekken, die door erfelijke aanleg bepaald zijn.

Als daar nog negatieve denkbeelden bijkomen, dan wordt de kracht die daarmee verbonden is aangetrokken door de zwakke plek en daar vastgezet.

Als dit proces een tijd voortgaat kan dat tot ziekte leiden.

Daar komt nog bij dat je veel patronen en structuren van je ouders hebt overgenomen, die banden hebben je van alles opgelegd.

Toch kun je je ouders niet verantwoordelijk stellen voor welk probleem dan ook.

Want dat jij in dit gezin bij deze ouders bent geïncarneerd, betekent dat jijzelf hun patronen diep binnen in je hebt.

Je ouders en je familie zijn alleen een spiegel die je je eigen patronen voorhoudt.

Die kunnen oorzaken hebben die heel ver teruggaan en bijvoorbeeld ook uit verkeerd denken in een vorig leven kunnen stammen.

Het middelste zelf stuurt volkomen automatisch zijn denkbeelden door ‘naar beneden: naar het innerlijke kind.

Denkt het middelste zelf positief, dan zijn deze denkbeelden en wensen ook positief.

Als het innerlijke kind niet door negatieve programma’s wordt bestuurd – die je in het verleden zelf geschreven hebt – en bovendien vrij is van schuldgevoel en vastgebakken verdrongen negatieve gevoelens, dan ‘leven zij vreedzaam samen in één huis: het lichaam.

Nu begrijp je vast ook waar deze oude wijsheid op slaat: ‘Als beide vreedzaam samenleven in één huis, dan kunnen ze bergen verzetten door tegen de berg te zeggen: ga even opzij.

Alles is mogelijk, als het innerlijke kind en het middelste harmonisch samenwerken!

Met de energie-essences heb je een unieke mogelijkheid om je fijnstoffelijke systeem op een eenvoudige en zeer effectieve wijze van energieën te voorzien die je mentale niveau regenereren en genezen.

Daarmee kun je effectief werken aan het oplossen van angsten, complexen, niet-adequate reactiepatronen, fixaties en ongezonde neigingen die tot nu toe vastgelegd waren in het mentale niveau, waar ze in de schaduw van je bewustzijn blijven sudderen maar ondertussen wel de manier waarop je je leven vorm geeft beïnvloeden.

Als je je door noeste arbeid hebt bevrijd van zo’n ‘schaduw: dan is het gelukkig niet meer zo noodzakelijk om met deze schaduw in de buitenwereld geconfronteerd te worden in de vorm van ziekte, ongeluk, relatieproblemen en dergelijke.

Het voordeel van energie-essences is dat ze de geest van de mens geen programma’s opleggen.

De mens is in staat een brug te bouwen naar hogere en zelfs de hoogste niveaus, die het dichtst bij het goddelijke zijn en dus intact zijn.

De fijnstoffelijke patronen die van daaruit worden ontvangen en in een grofstoffelijke drager worden verankerd werken indirect. Zij geven het mentale niveau en het mentale lichaam een helende, positieve impuls, opdat zij zich kunnen zuiveren en weer in harmonie komen.

Als dat gebeurt zal het trilling patroon positief veranderen, wat vervolgens weer positief werkt op de rest van het fijnstoffelijk energiesysteem. Het emotionele lichaam, dat dicht bij het mentale lichaam ligt, wordt aangezet tot harmonisering.

Het emotionele of gevoelslichaam is op zijn beurt nauw verbonden met je innerlijke kind, dat de zelf genezende krachten in beweging brengt: het is een soort kettingreactie van een kleine oorzaak met grote gevolgen!

Marianne Quidancer

Sjamaan.
Regressie en Hypno-Therapeut.
Tarotiste.
Medium.
Astroloog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *