Keftadakia met Aardappels recept maken

Deze Griekse Keftedakia met aardappels zijn de echte Griekse gehaktballetjes zoals oma het altijd maakte.

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • olijfolie
  • 1 ei
  • 5 beschuit
  • 1 ui
  • oregano
  • zout
  • aardappels

Bereiding van de Griekse Keftedakia :

Doe het gehakt met het ei, beschuit, zout, de gesnipperde ui, oregano en een scheut olijfolie in een kom en kneed het goed door. Maak er niet te grote gehaktballen van.  Ook natuurlijk de aardappels koken zoals je gewend bent.

Serveren:

Met een Choriatiki Salata en Tzatziki maakt het recept helemaal compleet.

Lekker met wat citroen over de keftadakia.

Over de aardappels lekker wat olijfolie met een beetje oregano.

En dan nog wat fetta erbij…smullen maar!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *