Gratis online Planner of Bullet Journal maken

by Zensitivity
gratis online planner maken-online planner-online logo maken-online flyers maken-gratis foto's downloaden-zensitivity

Planners of Bullet Journals

Het wordt tijd om op een simpele maar ook vooral op een praktische wijze na te denken over wat je dit jaar en volgend jaar wilt gaan ondernemen. Met welke werkzaamheden wil je meer overzicht in je leven of werk krijgen, hoe kun je beter plannen, wat ga je doen om je belangrijkste doelen te realiseren (gezonder leven, je woning opknappen, doelgerichter zijn, beter voor jezelf zorgen, of andere projecten)?

Maak het jezelf makkelijk door online je eigen planners te maken, zodat je belangrijkste taken in kunt plannen, per dag of week, en extra notities wanneer je deze nodig heb om bepaalde taken niet te vergeten.

Ik schrijf graag alles op wat ik wil regelen. Dat kan in een persoonlijk notitieboekje zijn, een dagboek of zelfs op mijn mobiele telefoon. Schrijven is voor mij heel belangrijk om mijn gedachten te ordenen. Opschrijven wat ik nog moet doen, wanneer een project, blog, social media bericht af moet zijn en wanneer ik aan de slag mag gaan is voor mij belangrijk. 

Dus, om meer georganiseerd en klaar te zijn voor wat komen gaat en daardoor minder stress, en voor degenen die liever hun eigen planners customizen in plaats van een nieuwe te kopen, wil ik jullie het programma canva met jullie delen. Je kunt met dit programma alles digitaal invullen of elke pagina printen zoals je wilt en op deze manier je eigen planner samenstellen waaruit je oneindig mee kunt variëren .

Deze planner bevat planners om maandelijks, wekelijks of dagelijks je agenda en doelen te organiseren. Je kunt ook je gerechten voor iedere week plannen, huishoudelijke activiteiten, thuiswerk plannen, positieve en dankbare affirmaties schrijven om gefocust en gemotiveerd te blijven, je favoriete notities opschrijven en een mooie collage maken met dingen die je gelukkig maken wanneer je maar wilt.

Ik hoop dat je er plezier aan beleeft met canva!

Wist je ook dat je hier ook je eigen logo, uitnodigingskaarten, wenskaarten, flyers en nog veel meer leuke ontwerpen kunt maken? Wat voor de bloggers onder ons helemaal te gek is, dat je social media berichten kunt inplannen….