De doorbraaksessie is een intensieve en diepgaande coachsessie van ruim drie uur waarbij je overzicht in je leven en heel veel zelfinzicht krijgt. De sessie is een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, gecombineerd met flinke dosis no-nonsense en mijn eigen rugzak aan persoonlijke ervaringen. Het is een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Het geeft je zoveel zelfinzicht dat je eigenlijk niet meer anders wilt dan je hart volgen, omdat duidelijk is geworden dat de keuzes vanuit jouw overlevingsstrategie (hoofd) niet altijd de meest gelukkige waren. Hiermee doorbreek je de blokkade naar je gevoelswereld. 

Mijn werkwijze

Met een diepgaand gesprek en oefening hoor, zie én voel je zelf het verschil tussen de beslissingen in je leven die je vanuit je hoofd (ego) hebt gemaakt en de beslissingen vanuit je hart. Wanneer ben je authentiek en wanneer pas je je (teveel) aan? Zo wordt kraakhelder wat je nu te doen hebt om te doen wat goed voor jou is! Je krijgt in de sessie richting voor de weg terug naar jezelf.

Wat levert het jou op?

Welke inzichten krijg je

 • wie je werkelijk bent
 • wat jouw aanpassingsstrategie is
 • waar die strategie vandaan komt
 • wat je nú moet doen om weer in balans te komen

In slechts één intensieve sessie krijg je zóveel zelfinzicht dat je daarna zelf in staat bent om de dingen in je leven te veranderen zoals die goed voor jóu zijn.

Oud-militair en veteraan Patrick heeft ook een doorbraaksessie gedaan. In het korte filmpje hieronder zie je hoe Patrick de sessie ervoor, tijdens en na ervaart. Ook zie je de doorbraaksessie van politieman David die ondanks alle EMDR-behandelingen voor zijn PTSS nog steeds klachten heeft. Hij gaat in de sessie daarom een laag dieper.

Kortom…

 • Eén intensieve en impactvolle coachsessie van ruim drie uur
 • Na de doorbraaksessie weet je concreet wat je volgende stap in je leven is
 • Locatie is in centrum Rotterdam
 • Totale kosten: €495,- (incl.)

Het is ook mogelijk voor een langere periode door mij begeleid te worden. Na de doorbraaksessie zien we elkaar dan regelmatig off- én online en help ik je een aantal maanden om de reis van hoofd naar hart te maken. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Wil je een doorbraaktraject ingaan

In een doorbraaksessie krijg je de inzichten die je nodig hebt om jouw balans te herstellen, maar het kost vaak veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken en echt volledig jezelf te zijn. Zeker in geval van een burn-out of PTSS is een doorbraaktraject dan ook sterk aan te raden. Ik begeleid je dan een aantal maanden lang gedurende jouw proces, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. Het grootste gedeelte van de sessies doen we in mijn coachpraktijk in Rotterdam, maar gedurende het traject zullen we ook regelmatig buiten zijn en maken we samen afspraken over alle stappen die we nemen.

We starten met een telefonisch of een face-to-face intakegesprek. Daarna plannen we zo snel mogelijk de doorbraaksessie van drie tot vier uur. Die sessie maakt erg veel impact. In korte tijd komt er heel veel op je af. Daarom reflecteren we na twee weken samen op de sessie. Met de inzichten van de sessie ga je zelf aan de slag. Vervolgens hebben maandelijks een afspraak om de voortgang te bespreken, nieuwe inzichten op te halen en acties uit te zetten. Daar waar nodig hebben we frequenter contact. Bij jou, bij mij, binnen of buiten tijdens een wandeling, dag en nacht als het nodig is. Het is een proces wat we echt samen gaan doen.  

In deze periode ga je intensief met jezelf aan de slag. Het is een leven veranderende ervaring. Je maakt in korte tijd de reis van je hoofd naar je hart waardoor álles in je leven verandert. Het is het grootste cadeau aan jezelf.

 • Een aantal maanden begeleid ik je in jouw proces
 • We zien elkaar in totaal één-op-één12 uur lang!
 • Start van het traject is de doorbraaksessie
 • We zien elkaar in Rotterdam, gaan wandelen, doen waar jij behoefte aan hebt (maatwerk dus!)
 • Aanvullend extra contact hebben we via telefoon/whatsapp
 • Je maakt de reis van je hoofd naar je hart
 • Totale kosten: €1500,- (excl.) – mogelijk in termijnen te betalen

Let op: in het kader van ‘persoonlijk leiderschap’ is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

Combi-doorbraaktraject met helen

Het traject doorbreken & helen combineert de no-nonsense coaching van Michiel van der Pols met de spirituele begeleiding van Janneke Tiemissen. Dit traject combineert hard en zacht, aards en spiritueel, mannelijke en vrouwelijke energie en vormt zo een gebalanceerde begeleiding in jouw reis van hoofd naar hart. 

Om jouw eigen belemmerende patronen te kunnen begrijpen, te doorbreken en daarmee uit jouw comfortzone te stappen is kracht nodig. Hierin voorziet de start van het traject met een doorbraaksessie bij Michiel in Rotterdam. Michiel heeft een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Je krijgt veel zelfinzicht, een nieuwe richting en direct toepasbare handvatten om in jouw leven een positieve verandering te realiseren.

Bij het doorbreken van jouw patronen in het dagelijkse leven zal je door je eigen innerlijke weerstand (angsten) heen moeten gaan. Hierbij zal Janneke je helpen. Met het geven van healings en een spirituele begeleiding helpt Janneke jou om de innerlijke blokkades, oude pijnen, beperkende overtuigingen en negatieve energie te helen. Zo zal je in het dagelijkse leven beter in staat zijn te doen wat goed is voor jou, zodat je terug in balans komt en in staat bent meer vanuit je hart te leven.

Alles over Janneke en haar werkwijze vind je hier.

In onderstaande video vertellen Miranda en Johann over hun ervaringen met de healing die Janneke hen heeft gegeven. Beiden hebben voor de healing een doorbraaksessie gedaan. Door eerst de blokkade naar hun gevoelswereld te doorbreken en vervolgens oude pijnen te helen, vinden ze de weg terug naar zichzelf.

Video uitleg over de Doorbraakcoaching

In deze video leg ik uit wat doorbraakcoaching inhoudt en waarom ik doe wat ik doe. Een doorbraaksessie is de vliegende start van het proces van persoonlijke ontwikkeling. We gaan diep en de sessie is vrij intens. De sessie vindt plaats hier in Rotterdam. We praten veel en ik heb een oefening ontwikkeld waarbij jouw persoonlijke inzichten heel helder worden én blijven. We zijn zo’n vier uur bezig en maken een reis door je leven waarbij we op zoek gaan naar hoe het onbewuste aanpassingsgedrag wat je in jouw leven ontwikkeld hebt, je nu nog beïnvloedt. Dus helder wordt in hoeverre je in balans bent, hoe je de dingen in je leven doet in relatie tot wie je in de kern echt bent. Dus als je uit balans bent, wordt in de sessie kraakhelder welke angst jou nog vasthoudt om echt te zijn wie je bent. Om echt te doen wat goed is voor jou. Dus als je bij mij de deur uitloopt is jouw keuzemenu voor in het dagelijkse leven heel duidelijk geworden. Dus wat gebeurt er als je de dingen in je leven op de oude rationele manier doet en wat is er mogelijk als je vanuit wie je werkelijk bent de dingen in je leven doet.