Hoewel frequentietherapie al meer dan een eeuw wordt toegepast heeft het frequentieapparaatje Healy dit wel in een heel modern jasje gestoken. Het past in de palm van je hand en haalt pakketjes data uit de cloud, afgestemd op de persoonlijke gezondheid- en welzijnsbehoefte van iemand.

Hoewel de recensies over het algemeen gesproken positief zijn en mensen veel resultaat lijken te halen uit deze zelfredzame manier van behandelen, zitten er ook een aantal nadelen aan. We zullen de voor- en nadelen tegen elkaar afzetten in onderstaande uitleg.

Wat is frequentietherapie?

Frequentietherapie gaat uit van de leer dat alles een resonantie heeft, dus ook onze organen, spieren, botten en weefsels in ons lichaam. Daarnaast belichaamt frequentietherapie ook de wetenschap dat ieder mens een energetisch veld heeft die invloed heeft op het materiële en daarmee een wisselwerking uitvoert. Doordat er geleerden en wetenschappers zijn geweest die de optimale en gezonde frequenties voor verschillende lichaamsdelen en gezondheidsvlakken in kaart hebben gebracht, zijn er databases ontstaan die voor verschillende toepassingsgebieden inzetbaar zijn. Door de omvang van deze data pakketten moesten deze voorheen op een apparaat opgeslagen staan, maar de uitvinder van de Healy heeft bedacht om deze uit de cloud te kunnen ophalen en daarmee laagdrempeliger en voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken.

Wie heeft de datapakketjes van de Healy ontworpen?

Marcus Schmieke is de uitvinder en ontwikkelaar van de Healy. Voor de Healy had hij de Timewaver ontwikkeld, wat een frequentietherapie apparaat is voor therapeuten, maar gaandeweg begon hij zichzelf af te vragen hoe hij deze therapievorm makkelijker beschikbaar kon maken voor iedereen. Ook was zijn wens dat frequentietherapie op dagelijkse basis gebruikt kon worden, omdat dit dan de werking ten goede zou komen. Het is de intentie om dit uiteindelijk als preventief en welzijn ondersteunend apparaat voor zoveel mogelijk mensen praktisch voor handen te hebben

Is deze therapievorm voor iedereen geschikt?

Bij frequentietherapie wordt er gebruik gemaakt van microstroom. Om deze reden is de Healy zeker niet voor iedereen geschikt. Het is een medisch geclassificeerd apparaat en om deze reden moet er verantwoord mee om worden gegaan. De Healy mag niet gebruikt worden in het geval van:

  • Zwangerschap
  • Personen die aan epilepsie of een hartaandoening lijden.

De electroden mogen ook niet op iedere plek in het lichaam gebruikt worden. Plaats de elektroden niet op de ogen, de hals of over het hart (gebied onder beide sleutelbeenderen tot aan het uiteinde van het borstbeen en de middellijn vanaf de linker oksel tot ter hoogte van het uiteinde van het borstbeen).

Op welke manier moet de Healy gebruikt worden?

Op vele fora, informatieve gezondheidssites, natuurgeneeskundigen en holistische coaches wordt de Healy gepresenteerd als een alles zaligmakend redmiddel. Het walhalla van de toekomst in natuurgeneeskunde. Zoals met alles is praten in extremen nooit gebaseerd op waarheidsbevinding en vele aanhangers van Healy creëren hiermee een verkeerde indruk over de mogelijkheden en beperkingen van het apparaat. Het apparaat kan gezien worden als een hulpmiddel om de gezondheid te herstellen en hoewel dit hulpmiddel zeer effectief en blijkt te zijn bij niet-systemische ziekten, blijft het hulpmiddel en doet ons lichaam zelf het uiteindelijke herstelwerk voor ons.

Wanneer gaat iemand verantwoord met de Healy om?

Wanneer allereerst de adviezen van de uitvinders en ontwikkelaars van dit handzame frequentie apparaatje te harte worden genomen. Dit basis protocol bestaat uit het doorlopen van de gouden cycli op het apparaat voor ten minste 2-4 weken, waarna specifieker bepaalde klachten behandeld kunnen worden. Je kunt de frequentie van het apparaat opvoeren van 5-100 procent, waarbij aan te raden is om rustig te beginnen en gaandeweg de frequentie op te voeren. Het protocol wat gestart wordt dient consequent iedere dag aangezet worden voor optimaal resultaat, net zoals bij andere middelen en geneeswijzen het geval is om resultaat te boeken en vooruitgang in gezondheid en welzijn te ondervinden.

Wanneer wel en niet gunstig om de Healy in te zetten?

Healy, healy kopen, healy frequentie therapie, healy bij pijn, healy burnout
Healy

Bij mechanische aandoeningen zoals chronische pijn aan spieren en gewrichten en bij klachten zoals angst, slaapproblemen en depressie helpt Healy heel goed. Bij systemische ziekten die complex zijn zoals klachten aan het auto-immuunsysteem zijn resultaten vaak niet op korte termijn zichtbaar en is er vaak behoefte aan meervoudige oplossingen. Uiteraard is de Healy geen vervanging voor een gezonde levensstijl, maar dit apparaatje kan jou en je familie wel helpen om vervelende klachten snel en gemakkelijk te lijf te gaan. De Healy Resonance heeft ook een meetfunctie en helpt je zelfs om de oorzaak van klachten op te sporen. De eerste twee weken heeft Healy een niet-goed-geld-terug garantie en helpen wij je bij het installeren en optimaal gebruiken van deze nieuwe therapievorm.

Healy vind je nu in onze shop bij de afdeling healyshop

Dit product is geen vervanging voor een medicijn of de reguliere geneeskunde, overleg gebruik van dit product altijd met je behandelend arts of apotheker. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *