De Vierde Dimensie, Hans Peter Roel, Boek, spiritualiteit, filosofie

De vierde dimensie, wie zijn geest beheerst, bepaalt zijn toekomst.

De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven.

Wens, werkelijkheid en toeval lopen in dit verhaal dwars door elkaar, net als in het leven zelf. Toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven. In dit boek leer je het toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen.

Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor.

Hans Peter Roel (1964) weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Juist dat gegeven maakte dat hij dit boek heeft geschreven om mensen inzicht te kunnen geven in de vierde dimensie. Het veranderen van ons collectief bewustzijn is de brug naar een betere wereld.

 

Recensie(s) De Vierde dimensie

Zijn roman ‘De vierde dimensie’ (2006) en de vragen van lezers over dat onderwerp waren voor de auteur Hans Peter Roel aanleiding tot het maken van dit werkboek. De maatschappij gaat van de derde dimensie (ego gericht) nu over naar de vierde (zielgericht) waarbij steeds meer mensen de frequentie van een hoger bewustzijn ervaren. In het werkboek gaat hij uitgebreid in op theorie en kenmerken van deze vierde dimensie. Zo bestaat toeval niet en de schrijver begint met voorbeelden en verhalen verteld op een vriendenavond. Het boek bevat dertig korte hoofdstukken. Enkele onderwerpen zijn tijd en ruimte, synchroniciteit, de vijf universele wetten, nieuwentijdskinderen, intuïtie, stilte en discipline. Elk hoofdstuk begint met een korte uitspraak en sluit af met praktische oefeningen zoals visualisatie, meditatie, mentale aandachtspunten, bewust waarnemen of de natuur in trekken. Tot slot nodigt hij uit om met wilskracht en discipline hiermee aan de slag te gaan. Een compact spiritueel handboek met praktische oefeningen.

Reviews De Vierde Dimensie

Na de kracht van Ki te hebben gelezen, was ik zo enthousiast dat ik direct in dit boek ben begonnen. Een andere manier van schrijven, waar ik even aan moest wennen. Dit zorgde ervoor dat ik het wat minder makkelijk weg las dan De Kracht van Ki.
Dit boek heeft wat meer diepgang, mogelijk ook wat spiritueler. Een aanrader voor iedereen die open staat voor meer dan de wereld die we kennen, zien, voelen en horen.
Ik vind het een prachtig boek wat je echt aan het denken zet. Het is zo geschreven dat je het bijna niet wilt wegleggen. het verhaal gaat over leven vanuit passie en gevoel. Open staan voor de natuur en de dingen om je heen. Echt een aanrader!!
Het is een regelrechte page-tunner. Als je van esotherische boeken houdt, dan mag je deze niet missen. Het boek nodigt uit meerdere boeken van deze schrijver aan te schaffen. Dit is het belangrijkste boek dat je in je leven kunt en moet lezen!

Boeken tip: Waar magie te vinden is! bestellen

ISBN 9789079677238 | Paperback | 384 blz. | Spiritualiteit & Filosofie
€ 19,95 | Uitgeverij N.E.X.T. Company Publishers B.V. | 2015 | bestellen kan hier


Voor andere interessante boeken tips bekijk hier onze verzameling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *