De Kracht Van De Gedachten Is Groter Dan Je Denkt Bewustzijn En Spiritualiteit

Alles om ons heen is energie en we hebben het vermogen om het te veranderen met de kracht van onze gedachten.

De Nobelprijswinnaars in de natuurkunde bewezen onomstotelijk dat de fysieke wereld uit energie bestaat die in een fractie van een seconde ontstaat en uiteenvalt, steeds weer opnieuw. Niets ter wereld staat vast. Dit is de wereld van de kwantumfysica.

Ze hebben bewezen dat onze gedachten verantwoordelijk zijn voor het bij elkaar houden van het voortdurend veranderende energieveld in diverse vormen, maar ook voor de vorm van de energie van de objecten die we kennen.

 

Waarom zien we dan een persoon, in plaats van lichtgevende energie bol?

Denk aan een filmrol. Bij een frame gaat het om een verzameling van ongeveer 24 frames per seconde. Elk van de frames wordt van elkaar gescheiden door een kleine ruimte. In vergelijking met de snelheid waarmee deze frames veranderen, worden onze ogen misleid en zien deze als een doorlopende film.

Denk ook eens aan de televisie. De kathodebuis is gewoon een eenvoudige buis die een reeks elektronen heeft die op een of andere manier het scherm raken, waardoor een illusie van vorm en beweging ontstaat. Hoe dan ook, zo zijn alle objecten eigenlijk gemaakt.

Ieder mens heeft vijf fysieke zintuigen – zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Elk van hen heeft een specifiek bereik, bijvoorbeeld, een hond hoort een ander geluidsbereik dan mensen; slangen zien een ander lichtspectrum dan wij, enzovoort. Met andere woorden, onze zintuigen nemen de energie daadwerkelijk waar vanuit een bepaald vast punt, en zo creëren ze beelden en vormen ze onze waarneming.

 

Maar, dit is niet nauwkeurig en ook niet volledig. Het is slechts een interpretatie.

Iedere interpretatie is uitsluitend gebaseerd op onze “innerlijke levenskaart” van de werkelijkheid, maar niet op de echte waarheid. Onze “levenskaart” is ook het resultaat van de collectieve ervaring van ons persoonlijk leven.

Onze gedachten zijn ook verbonden met deze onzichtbare energie en ze bepalen ook welke vorm deze zal aannemen. Ze kunnen het universum “deeltje na deeltje” veranderen, waardoor ons leven ontstaat.

Kijk eens om je heen.

Alles wat je kunt zien in onze fysieke wereld begint als een idee dat blijft groeien totdat het via een reeks stappen gematerialiseerd wordt tot een fysiek object.

Je verandert bijna letterlijk in je meest eigen gedachten.

Je leven is geworden wat je je voorstelde en waar je in geloofde.

Onze wereld is letterlijk onze spiegel die ons in staat stelt om alles te ervaren wat we geloven dat waar is in dit 3D-vlak… totdat we het veranderen.

Kwantumfysica vertelt ons eigenlijk dat de wereld niet zo constant is als hij lijkt. In plaats daarvan is het een plaats van een constante beweging die onze individuele en collectieve gedachten blijven opbouwen, maar ook afbreken en heropbouwen.

 

Wat we eigenlijk geloven dat waar is, is een illusie die bijna een magie is.

Gelukkig beginnen we de illusie te ontmaskeren en wat het belangrijkste is, we leren hoe we dit kunnen veranderen. Hieronder leg ik je op eenvoudige wijze uit hoe je de illusie kunt veranderen.

 

Wat zijn de kenmerken van ons lichaam?

Het menselijk lichaam bestaat uit negen processen, waaronder de bloedsomloop, de spijsvertering, de hormoonhuishouding, de spieren, het zenuwstelsel, de voortplanting, de luchtwegen, het skelet en de urinewegen.

En, wat doet deze processen nu eigenlijk?

  • Weefsels en organen.

Waar zijn weefsels en organen van gemaakt?

  • Cellen.

Wat maakt de cellen eigenlijk?

  • Moleculen.

Wat maakt een molecuul?

  • Atomen.

Wat maakt een atoom?

  • Subatomaire deeltjes.

Wat maakt een subatomair deeltje?

  • Energie!

We zijn dus gewoon een energielichtje in zijn mooiste en intelligentste gedaante. De energie die constant verandert onder het oppervlak en dat alles wordt gecontroleerd door onze krachtige geest.

 

Je bent een enorm mooi, maar ook een krachtig mens.

Als je de mogelijkheid hebt om het onder een sterke elektronenmicroscoop te bekijken, en er ook nog wat andere experimenten op uit te voeren, zou je zien dat je gemaakt bent uit clusters van eeuwig veranderende energie in de vorm van elektronen, neutronen, protonen en andere subatomaire deeltjes.

Dat geldt ook voor al het andere dat je omringt. De kwantumfysica vertelt ons ook dat de handeling van het observeren van het object eigenlijk degene is die ervoor zorgt dat het object er is.

Het object bestaat niet individueel van zijn waarnemer. Dus, zoals je kunt merken, is je aandacht tijdens de observatie alleen gericht op iets en je intentie creëert letterlijk dat bepaalde object.

Dat is wetenschappelijk bewezen. Je wereld bestaat uit ziel, geest en lichaam. Elk van hen heeft een unieke functie. Wat we daadwerkelijk kunnen zien met onze ogen en ervaring met ons lichaam is de fysieke wereld, die het Lichaam wordt genoemd. Het is een effect dat door een oorzaak wordt gecreëerd. En die oorzaak wordt Gedachten genoemd.

Het lichaam kan niet produceren, maar het kan alleen ondergaan en gevoeld worden. Het is een uniek vermogen. Aan de andere kant kunnen de gedachten niet ervaren, maar het kan alleen maar maken, evenals creëren en interpreteren. Het heeft een wereld van relativiteit nodig om ervaren te worden.

 

Onze ziel is alles, zij is degene die het leven geeft, doet denken en lichaam aanstuurt.

Het lichaam heeft geen macht om te creëren, ook al geeft het de illusie dat het dat wel doet. Dus, deze illusie is eigenlijk de reden achter zoveel frustraties. Het lichaam is een zuiver resultaat, en het heeft geen macht om te veroorzaken, maar ook niet om te creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *