Michiel van der Pols heeft vijfentwintig jaar verschillende bijzondere functies bij de Nederlandse overheid vervuld. Hij is begonnen bij het Korps Mariniers waar hij destijds als officier is uitgezonden naar Irak, daar gaf hij leiding aan de antiterreureenheid en waar hij een leven leefde als in een spannend jongensboek. Daarna werkte hij als stadsmarinier, waar hij jarenlang aan het verbeteren van de veiligheid in een van de hardnekkigste probleemwijken van Rotterdam. Hij stond stevig in zijn schoenen, was zelfverzekerd en leefde een ogenschijnlijk geslaagd leven.

Doorbraak

Dit krijgt echter een totaal andere wending op het moment dat hij zijn soulmate Linda ontmoet. Een roerige periode volgt, want Michiel is getrouwd en heeft zijn leven gebouwd op de rollen die hij jarenlang onbewust zorgvuldig speelde. Hij kan zich niet meer verschuilen achter de rol van geslaagde man, militair en veteraan. Door de ontmoeting met Linda verandert álles en gaat hij op zoek naar het hoe en waarom van zijn leven. De haarscherpe analyses die hij in zijn werk bij complexe opdrachten maakte, besloot hij van zijn eigen leven te maken. Laag voor laag pelt hij zijn geschiedenis af en komt hij onder andere op het pad van paragnosten, vorige levens en mystieke gebeurtenissen. Hij krijgt zijn antwoorden en meer. De zoektocht verandert zijn perspectief op zichzelf, anderen en het leven volledig. Hij hervindt zichzelf en laat nu een kant zien die hij nooit eerder heeft kunnen en durven laten zien – dát is de Doorbraak.

Michiel heeft op alle fronten het roer van zijn leven volledig omgegooid. Hij heeft zijn baan opgezegd en helpt nu anderen met de zoektocht naar zichzelf. Michiel ontvangt in zijn coachpraktijk cliënten die in één sessie van drie uur hún Doorbraak bereiken. In dit enerverende boek is een werkboek opgenomen waarmee je de Doorbraakmethodiek kunt toepassen op jezelf. Michiel loodst je met inspirerende voorbeelden langs de twaalf hoofdvragen, waarmee de oorzaken van de disbalans in jouw dagelijkse bestaan worden blootgelegd. De antwoorden geven je een glashelder inzicht, waarmee je zelf de richting vindt om weer in balans te komen. Je leert wie je écht bent en wat je hier op aarde komt doen. Je komt weer in contact met jezelf.

Boeken tip: De Doorbraak ! Bestel hem vandaag nog

ISBN 9789493071551 | Paperback | 158 blz. | Psychologie-Spiritualiteit-management boek
€ 22,99 | Obelisk Boeken | augustus 2020 | bestel hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *