Coach Eveline Meijvogel

by Zensitivity

Bent je klaar om de sprong te wagen?

Wat je ook wilt veranderen in het leven, het proces blijft hetzelfde. Ik kan je helpen bij het bijsturen in dit proces. Samen bepalen we wat voor jou het belangrijkst is en ik maak een persoonlijk plan om je op weg te helpen. Het is aan jou of je met de tools die ik geef aan de slag gaat.

Coaching

Als je positief inzet richting je persoonlijke groei, je staat open voor nieuwe inzichten en je bent klaar om de dingen anders te doen, dan is dit de snelste manier om de gewenste resultaten te bereiken.

Ik ga je geen ‘methode’ opleggen, want iedereen heeft een unieke weg. Elke coachingsessie is anders. Ik combineer het spirituele met regulier coaching. Wel down to earth…

We ontmoeten elkaar persoonlijk als je in Noordwijk woont, en anders kunnen we gebruik maken van de telefoon, Skype of messenger

Nog even alles op een rijtje

Doelen

Ik kan je helpen duidelijk voor ogen te krijgen wat je wilt doen met je leven. Samen met een jouw ga ik op zoek naar jouw missie in het leven en formuleer je concrete doelen.

Inspireer

Ik geef je inspiratie waardoor je je doelen kan realiseren. Als coach helpt ik je bij het maken van bewuste keuzes in jouw leven, zodat je fijner gaat voelen.

Motiveer

Ik motiveert je waardoor je het makkelijker volhoudt en niet zo snel opgeeft. Je kunt coaching zien als een zachte hand waardoor je makkelijker je resultaten behaalt.

Focus

Ik bied je een veilige omgeving zodat je je helemaal kunt concentreren en focussen op je persoonlijke doelen. De coaching is gericht op wat jij wilt in jouw leven, en niet wat anderen willen of verwachten van jou.

Strategie

Als coach bepaalt ik samen met jou de juiste strategie en maakt een concreet plan op. Als coach help ik je om je aan dit opgestelde plan te houden en zo de doelen succesvol te behalen.

Betrouwbaar

Ik ben voor iedereen een vertrouwenspersoon. Ik luistert echt naar je en heb volledige de aandacht voor je. Je kunt al je dromen, angsten of twijfels met mij delen zonder dat ik een oordeel heeft.

Geheimhoudingsplicht

Als coach heb ik een geheimhoudingsplicht, dus alles wat jij je mij vertelt, blijft bij binnenskamers. Door mijn discretie moet je volledig het gevoel hebben om vrij te kunnen uiten en niks is raar.

Valkuilen

Ik hou ons aan de afspraken die wij hebben gemaakt. Ik beschermt je tegen je eigen valkuilen. Ik geeft je geen mogelijkheid om ergens met een smoes onderuit te komen. Als coach zorgt ik ervoor dat je geen excuses bedenkt waardoor je je dromen niet zou gaan realiseren en je groei zou stagneren.

Successen

We vieren samen met jouw, je behaalde successen en vieren dat je bepaalde doelen hebt behaald, geeft nieuwe energie om weer verder vooruit te gaan. 

Gevoel

Ik begeleidt je met de reis binnen je kern, als je vast zit in je gevoel heeft dat grote gevolgen voor je lichaam. Als je alleen maar in je hoofd zit, gaat het lichaam sputteren, en uiten in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, gewrichtspijn of buikpijn.

Schaamte

Weet dat het geen schande is om een coach te hebben. Als je kijkt naar top bestuurders, sporters, bedrijven en bekende Nederlanders dan zul je zien dat ze ook allemaal coaches hebben die ze begeleiden op diverse vlakken. Ze zijn niet alleen op eigen kracht succesvol. Succes op zakelijk gebied heeft namelijke ook een keerzijde waar je tegen bestand moet zijn..

Spiegel

Een coach kan voor jou als spiegel fungeren en laat je zien wat bijvoorbeeld je beperkingen in je gedrag en gedachte zijn. Samen met de coach probeer je deze beperkingen uit de weg te ruimen om ruimte te creëren om je doelen te bereiken. En kan soms confronterend zijn, maar het is nodig om de stappen te zetten naar hetgeen waar je heen wilt. En moet je overtuigingen die je belemmeringen zien te doorbreken.

Tarief

€ 60 euro per uur

Voor  consulten in de praktijk of telefonisch, skype etc gelden dezelfde prijzen

Bij telefonisch of skype consult dient eerst vooraf betaald te worden.

Contact: 06-24787931