Wat Als Je Kind 'anders' Is? - boekentip - boek voor ouders

Boekentip voor ouders: Wat als je kind ‘anders’ is?

Wat als je kind ‘anders’ is, is een boek voor iedereen die een kind heeft die bijzonder is en niet volgens de lijnen loop wat onze maatschappij ons oplegt: Je buitengewone kind grootbrengen in een gewone wereld

Deborah Reber is in Amerika een succesvolle schrijfster van Young Adult-boeken. Maar ze heeft ook een hoogbegaafde, autistische zoon van 14: Asher.

Over het opvoeden van Asher (en de vele andere voorbeelden uit haar inmiddels opgerichte platform TiLT Parenting) heeft ze een boek geschreven voor iedere ouder van een kind dat anders is dan de rest – door bijvoorbeeld autisme, ADD, ADHD, OCD, hoogbegaafdheid of dyslexie. Ze geeft niet alleen praktische en nuttige inzichten, maar steekt vooral ook een hart onder de riem en leert ouders om anders naar het kind én zichzelf te kijken. Wetenschappelijk onderbouwd, met veel input van experts, toegankelijk en eerlijk geschreven, spaart ze zichzelf niet. Waardoor het niet alleen een boek is met veel nuttige tips voor jou als ouder, maar ook een boek dat je raakt.

Wat als je kind ‘anders’ is? gaat nu eens niet over ‘het kind met een diagnose’, maar over jou als ouder: hoe ga je in deze situatie om met je kind, je relatie, je vrienden, de school én met jezelf en je verwachtingen over je kind?

Schrijfster ”wat als je kind ‘anders’ is”

Deborah Reber is een New York Times-bestsellerauteur en oprichter van TiLT Parenting, een platform voor ouders met kinderen die anders zijn. Ze woonde vijf jaar in Amsterdam, maar is in 2018 weer in New York gaan wonen met haar man en inmiddels 14-jarige zoon.

Meer weten over haar theorie beluister dan haar podcast.

Wat als je kind ‘anders’ is? ! Bestellen

ISBN 978 90 00 36748 1 | Paperback | 304 blz. | Auteur Elise de Rijck 
€ 22,99 | Uitgeverij Spectrum |  Boek bestellen

Voor andere interessante boektips bekijk hier onze verzameling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *