Boek: Waar Magie Te Vinden Is, De Mooiste Magische Plekken Ter Wereld

Waar magie te vinden is, de mooiste magische plekken ter wereld


Dit prachtige boek: Waar magie te vinden is een gids die je mee neemt op een magische reis langs ’s werelds meest legendarische spirituele plaatsen. Denk aan de bekende bestemmingen als Stonehenge en Angkor. Wat ook aan bod komt zijn minder bekende plaatsen als The Knuckler Hole in Engeland, Uluru in Australië, Fairy Glen op het eiland Skye en het Roze Meer in Senegal.


Waar magie te vinden is, een gids langs de mooiste magische plekken ter wereld, zensitivity.nl,boeken tip

  • Zowel een reisgids als een boek waarmee je thuis kunt wegdromen
  • Prachtige fullcolour illustraties en vele foto’s
  • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar bijzondere en magische plekken

Nikki Van De Car vertelt in Waar magie te vinden is over de geschiedenis en legendes van deze bijzondere locaties. Met prachtige illustraties en een overdaad aan fotografie ga je met dit boek op een betoverend avontuur naar waar magie echt bestaat – of ooit was.


Auteur Nikki van der Car

Nikki Van De Car is blogger, moeder en liefhebber van magische dingen. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan, waaronder het in 2019 verschenen Practical magic.  Practical Magic is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van de huidige magie. Er worden verschillende onderwerpen duidelijk uitgelegd, denk aan kruidendrankjes en astrologie, maar daarnaast krijg je ook praktische instructies over rituelen en kruiden. Lees over chakra’s, kristallen, aura’s, kruiden, planten, witte magie, tarot, astrologie, handlezen en droominterpretaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent met dit prachtig geïllustreerde boek maak je kennis met de mystieke wereld van astrologie tot chakra’s, droominterpretaties en natuurlijk een aantal spreuken. En verder heeft ze een populaire creatieve blog op haar website nikkivandecar.com. Nikki woont met haar gezin op Hawaii.

Boeken tip: Waar magie te vinden is! bestellen

ISBN 9789000366736 | Paperback | 160 blz. | Spiritualiteit
€ 20,00 | Uitgeverij Spectrum | okt 2019 | bestellen kan hier


Voor andere interessante boeken tips bekijk hier onze verzameling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *