Pijn Beter Leren Leven Met Pijn Van Bart Morlion

Hoe leer je beter te leven met pijn

Boek: pijn – Beter leren leven met pijn

Topdokter Bart Morlion over pijn en pijnbeheersing

Iedereen krijgt in het leven te maken met pijn. Soms wordt acuut chronisch, en gaat de pijn niet meer weg. Wereldwijd kampt 1 op de 5 mensen met chronische pijn. In België is dat bijna 1 op de 4. Het is een dagelijkse strijd, maar met een gemeenschappelijk front. Niemand staat alleen.

Topdokter Bart Morlion heeft zijn levenswerk gemaakt van de bestrijding van chronische pijn. De professor is een wereldexpert die expertise koppelt aan empathie, kritische zin aan een constructieve visie. Hij verbloemt nooit en spreekt niet in raadsels.

Onderzoek naar pijn

Zo ook niet in dit boek. Hij haalt kennis uit oost en west, combineert studies met eigen ervaring, gaat voorbij prikken en pillen, neemt het gezondheidsbeleid op de korrel, pleit voor meer aandacht voor pijnbestrijding.

Het is bovenal een hoopgevend verhaal. Van leren omgaan met pijn. Van verantwoordelijkheid nemen. Van bewuster in de wereld staan. Van een verhoogde levenskwaliteit en algemene welzijnsbevordering.
Iedereen wordt hier beter van.

 

Inkijk exemplaar van het boek Pijn

Krijg hier een indruk over het boek.

 

Bekijk hier wat Topdokter Bart Morlion verteld over pijn en pijnbeheersing

Auteur Bart Morlion

Prof. dr. Bart Morlion is anesthesioloog en werkt al vele jaren voltijds als ‘pijnbestrijder’. Hij is coördinator van het Algologisch Centrum (Pijncentrum) aan de Universitaire Ziekenhuizen Leuven en doceert pijnbestrijding aan de KU Leuven en meerdere hogescholen. Morlion is sinds 2017 voorzitter van de European Pain Federation. In 2018 was hij te zien in het populaire Vlaamse televisieprogramma Topdokters

 

Boeken tip: Pijn

ISBN 9789401458160 | Paperback | 256 blz. | Boeken – Nederlandse boeken – Studieboeken – Mens en maatschappij – Mens en maatschappij algemeen – psychologie | € 22,99 | Lannoo | 2020 | bestellen kan hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *