Ben je geadopteerd en ondervindt je hier problemen mee in je relatie?

Dan wil ik je graag verder helpen, de coach die je begeleidt en weet waar jij het over hebt.

Worstel je al een poos met je identiteit of je afkomst?  Is er geregeld spanning in je relatie? En je weet niet waar dit vandaan komt. Of ervaar je onrust in jezelf. Vind je het moeilijk om met bepaalde emoties en gevoelens van jezelf om te gaan, laat staan dat je het aan je partner kan uitleggen?

Wil je meer inzicht in jou achtergrond wat voor invloed het heeft op jouw gedrag, gedachtes, gevoelens, patronen en met je relatie? Met compassie bied ik je een luisterend oor en begeleid je graag in jouw proces van persoonlijke groei. Ik snap als geen ander dat je weinig mensen durft en kunt toelaten, het is fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft mee gemaakt. Ook ik ben geadopteerd, en kan door mijn ervaring je verder helpen om meer rust en zelfvertrouwen bij jezelf te vinden.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Dat kan door een email te sturen naar [email protected] of door een whatsapp te sturen 06 24 787 931

Adoptie verhalen

Mijn moeder moet net zo bruin worden als ik

Mijn moeder moet net zo bruin worden als ik. “Toen ik vier was heeft m’n moeder me verteld dat ik geadopteerd was. Vanaf dat moment …

Door Ranjith Postma

Het vervolg gesprek van Ranjith met Palika Vlasblom

Door Ranjith Postma

Nangi was een kleuter toen zij afgestaan werd ter adoptie

Door Ranjith Postma

Verlangen naar iets wat kostbaar is

Door Gastblog

Ranjith in gesprek met Palika Vlasblom

Door Zensitivity

Ik verlang naar een knuffel en waarom ook weer niet

Door Ranjith Postma

Daar ben je dan..

Door Zensitivity Lees verder