10 Tips Voor Meer Magie In Je Leven,zensitiivty.nl

10 tips voor meer magie in je leven, sprankel je mee?

Voel je je tegenwoordig niet meer zo gelukkig? De snelste manier om uit deze sleur te komen is om weer in contact te komen met de energieën en magie om je heen. Energie en magie is er altijd en overal aanwezig geweest. Het universum dat ons voortdurend verrast en waarvan de oorsprong en het bestaan van ons leven op mysterieuze wijze is ontstaan bestaat uit energie. Hoe bijzonder is het dat jij ook een deel uit maakt van het universum.

Dus blijf je verbinden en houd de magie iedere dag in beweging met deze levenswijze. Dit kan je helpen om de gewenste zaken sneller dan ooit te manifesteren.


1 Dagboek over dromen

Als je slaapt, begeeft je je in een andere staat van bewustzijn. In de loop van de gemiddelde levenscyclus komt dit neer op zesentwintig jaar ervaring. Natuurlijk, soms zijn dromen gewoon dromen. Maar soms is het meer. Door een dromendagboek bij te houden, kun je ontdekken welke dromen bepaalde boodschappen bevatten en welke niet. Als je elke ochtend je droom opschrijft, maak je dan geen zorgen over kwaliteit, lengte van de tekst of je herinnering over een klein detail. Gewoon schrijven en de berichten komen door, zodra je de slag te pakken krijgt ga je verbindingen zien. En via het schrijven geeft het de boodschap door, waar jij vragen over hebt of advies wil die het universum aan jouw wil meegeven.


2. Meditatie

Je hoeft niet op een kussen te zitten om te kunnen mediteren. Mediteren tijdens de afwas, in de bus, in de rij in de winkel of onder de douche is ook goed. Elk moment in jouw leven kan veranderen in iets magisch. Niet goed in mediteren? Dit is wat je kan doen: Rustig in en uit ademen. Ga met je aandacht naar je adem. Dan naar je lichaam en naar elke beweging die je maakt. Stem af op je fysieke zintuigen op dat moment. In plaats van na te denken over andere dingen die in je opkomen. Het is goed om ergens over na te denken, maar nu even niet. Laat de gedachten gewoon voorbij glijden, terwijl je je aandacht weer op je lichaam richt. Door meditatie een onderdeel van je leven te maken, zul je hersenen opnieuw verbindingen creëren op het moment waar je dan in begeeft en ondertussen de werkelijke essentie van de realiteit versterken. Dit is waar magie leeft en de energieën zich bevinden. Let op: het is geen moeten. Alles waaruit moeten ontstaat werkt tegen je. Op youtube zijn veel meditatie filmpjes te vinden die je kunnen helpen om de basistechnieken onder de knie te krijgen.


2 Ga naar buiten en ga een wandeling maken

Maak elke dag een wandeling. Het hoeft geen hele lange wandeling te zijn. Het kan een wandeling van een paar minuten zijn. Door een wandeling te maken zorgt het ervoor dat je snel uit je hoofd gaat. Door dit te doen, bevrijd je jezelf van alle beslommeringen. Hierdoor herinner jezelf hoe vrij je in werkelijkheid bent. En dat jij de energie bent in het geheel.


4 Leg je telefoon weg als je gaat slapen

Is je telefoon het eerste wat je ’s morgens ziet en het laatste wat je ’s avonds ziet? Zo ja, zorg dat je telefoon niet meer de hoofdzaak is en leg deze ver weg voordat je gaat slapen! Geef jezelf de tijd om wakker te worden en terug te komen in het nu. Zonder alle afleidingen die je telefoon steeds geeft door alle gemiste oproepen naar je toe te schreeuwen. Dit is een moeilijke gewoonte om te doorbreken, dus schaf een ouderwetse wekker aan, zodat je telefoon elders in het huis kunt laten liggen. De straling van de telefoon onttrekt ook energie uit je lichaam.


5. Gebruik geuren om magie tot leven te brengen

Geur is een van de krachtigste zintuigen en op het moment dat de juiste geur met de juiste sterrenbeeld wordt verbonden, ontstaat er echt magie. Je kunt geuren door je hele huis verspreiden door middel van wierook of door het aansteken van speciale kruiden zoals salie. Ook kan je etherische oliën in een diffuser toepassen voor het verspreiden van je favoriete geur in een ruimte. Kies de geur die je alles geeft waar je hulp bij nodig hebt. Wil je ontspannen? Ga dan voor lavendel of aardse geuren. Wil je wakker worden? Probeer dan de geur van pepermunt of citrusvruchten. Wil je je vorstelijk voelen? Ga dan voor roos. Kies een geur uit waar je gelukkig en blij van wordt. Wees bewust dat verschillende geuren ervoor zorgen dat je anders gaat voelen. En om de geur nog makkelijker te verspreiden, hang je eucalyptus tak boven je douchekop of kook je in een pannetje met wat kaneelstokjes. In een mum van tijd zal je de effecten ervan kunnen ruiken en voelen.


6 Praat met planten en dieren

Verbinding maken met planten en dieren helpt je herinneren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Je kunt je misschien gek en raar voelen om met ze te praten. Misschien denk je dat ze je taal niet begrijpen, maar het is niet omdat ze je taal niet kennen en daardoor niet begrijpen. Je geeft nog steeds energietrillingen af die ze heel goed kunnen voelen. Sommigen van hun willen niets met jou te maken hebben, omdat ze bang kunnen zijn voor je energie. (net als bij mensen, niet iedereen vind je aardig). Dieren en planten hebben meer door dan jij weet. Anderen zullen je met enthousiasme verwelkomen. Door je verbinding met planten en dieren te versterken, versterk je je verbinding met alles en krijg je meer waardering voor je rol in het universum. Blijf contact zoeken en oefenen, het wordt echt gewaardeerd. Ook zij hebben een stukje magie voor jou en samen mag je deze ervaren. Je groeit, wordt vrolijk, voelt je gezonder en je zelfvertrouwen wordt steeds groter. Magie tussen mens, dier en natuur is iets unieks.


7 Ochtendritueel

Ongeacht hoe je ’s morgens voelt, het moment dat je de volumeknop van een van je favoriete nummers harder zet, is het moeilijk om je lichaam stil te houden. Dus laat je meevoeren op de ritme van de muziek en dans mee op de manier waar jij blij van wordt. Niet alleen zorgt het dansen ervoor dat je bloed gaat stromen, het zorgt er ook voor dat je ziel stroomt. Door jezelf ’s morgens als eerste volledig op deze manier te bewegen, zet je de eerste positieve stap voor de rest van de dag – klaar om de magie van de dag te ontvangen!


8 Trek een tarotkaart

Neem je voor om elke dag één Tarot of orakelkaart te trekken. Hierdoor versterkt je je verbinding met het universum en train je jezelf om signalen te herkennen. Deze dagelijkse ritueel houdt op deze manier bezig. Tarotkaart trekken vereist wel wat ervaring om alle boodschappen goed en veilig te interpreteren. Maar sommige orakelkaarten zijn geweldig, omdat vaak de boodschap direct op de kaart staan afgedrukt. Als je voor het eerst met kaarten te maken hebt, zorg dan voor een beginners tarotkaart deck of laat een professional jouw kaarten uitlezen. Als je graag met tarot wilt werken en geen kaartspel hebt (en geen geld wilt of kan uitgeven), vraag het universum dan om je er een te sturen. Mocht jij met deze kaarten mogen werken, dan zie je de magie van het universum en voor je het door hebt sta jij met deze kaarten in je handen.


9 Minder elektrische lampen aanzetten geeft magie in de avond

Verlichting op basis van elektriciteit scheidt ons van de natuurlijke cyclus van dag en nacht. Het blokkeert ons van de natuur en het universum. Het is daarom belangrijk om een uur voordat je naar bed gaat al je elektrische verlichting uit te zetten en gebruik te maken van kaarsen. Door de ruimte donkerder te houden, wordt het makkelijker om voor een goede nachtrust te zorgen. Bovendien geeft het elke avond wat magie en romantiek. Geniet van het licht van een open haard of plaats kaarsen in de woonkamer of probeer een geurkaars uit om de sfeer te versterken. Zorg dat er één kaars op je nachtkastje staat en doe elke nacht voor je gaat slapen een wens voordat je hem uitblaast. Maak kennis met de duisternis van de avond en voel je comfortabel in het donker.


10 Masseer je handen en voeten

Met je lichten uit en omgeven met kaarsen, masseer je ontspannen je voeten en handen. Vreemd? Een beetje. Magisch? Ja en wil je weten waarom? Je handen en voeten werken elke dag keihard om je op de been te houden. Je gebruikt ze voortdurend. Nu is het je tijd om jezelf te verwennen, van jezelf te houden en bedankt te zeggen. Dus was liefdevol je voeten en handen, masseer ze met een ontspannen geurende lotion of olie, masseer vanaf je kuiten naar beneden richting je tenen en vergeet ook niet tussen je tenen te masseren. Doe dit terwijl je ze bedankt voor alle hulp en wees bewust en in het nu terwijl je dit zegt en uitvoert. Voel de magie in je lichaam als je dit elke dag liefdevol doet.

Ik wens je met deze tips veel magie en liefde voor jezelf en het universum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *